TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот на Кисела Вода на работни средби со жителите...

Н.Македонија - 13.03.2018

Градоначалникот на Кисела Вода на работни средби со жителите Од општината Кисела Вода информираат дека нивниот градоначалник Филип Темелковски минатата недела оствари повеќе различни работни средби со жителите.

Градоначалникот Темелковски оствари средби со граѓаните од урбаните заедници

24Инфо - 12.03.2018

​​Градоначалникот Филип Темелковски минатата недела оствари повеќе работни средби со жителите на Општина Кисела Вода. Темелковски во придружба на секретарот на Општина Кисела Вода, Александар Алексовски, дел од раководителите на стручните служби од ...

Темелковски најави гасификација во Кисела Вода, како и изнаоѓање на долгорочно решение за Домот за зависници

Скопје инфо - 12.03.2018

Градоначалникот Филип Темелковски оствари повеќе работни средби со жителите на Општина Кисела Вода. Темелковски во придружба на секретарот на Општина Кисела Вода, Александар Алексовски, дел од раководителите на стручните служби од општината и ...