TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сосема нова суперјахта уништена од пожар (ВИДЕО)

Пулс24 - 15.08.2022

Пожарот целосно уништил нова суперјахта вредна 24 милиони долари во четвртокот во Шпанија, неколку недели откако му била предадена на нејзиниот сопственик, италијанскиот бизнисмен Паоло Скудиери.

Изгоре нова суперјахта, вредна 24 милиони долари (ВИДЕО)

Канал5 - 14.08.2022

Пожар целосно уништи нова суперјахта вредна 24 милиони долари во Шпанија во четвртокот, неколку недели откако му била предадена на нејзиниот сопственик, италијанскиот бизнисмен Паоло Скудиери.

СОПСТВЕНИКОТ ЈА ИМАШЕ САМО ДВЕ НЕДЕЛИ Изгоре нова суперјахта во Шпанија вредна 24 милиони долари (ВИДЕО)

+инфо - 14.08.2022

Шпанската агенција за поморско пребарување и спасување објави фотографија од запалената 44-метарскиот Ариа СФ , велејќи дека инцидентот се случил во пристаништето Кала Саона на западниот брег на Форментера на Балеарските острови на 11 август.