TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЛАДОЛЕД ОД КЕЧАП И МАЈОНЕЗ? Европска земја го пронајде најбизарниот начин да се олади (ВИДЕО)

+инфо - 10.08.2022

Проектот за сладолед се состои од серија нетрадиционални вкусови на сладолед. Овие вкусови вклучуваат неколку зачини или друга храна што вообичаено се наоѓа во оставата, како што се кечап, мајонез и печен грав.

ФОТО+ВИДЕО: Дали би пробале? Сладолед од кечап, мајонез и уште многу необични вкусови

Курир - 09.08.2022

Многу жители на Лондон за полесно да ги поднесат високите температури, се подготвени дури и да пробаат сладолед со малку необичен вкус, од кепач и мајонез. Вкусови има различни, од пченка, компир, со активен јаглен, пиво, ракија и многу други, но ...

Дали би пробале сладолед со вкус на мајонез или кечап?

ТВ21 - 09.08.2022

Многу жители на Лондон, за полесно да ги поднесат високите температури кои годинава ги надминаа рекордните вредности, се подготвени да пробаат сладолед со малку необичен вкус – кечап и мајонез.

Дали би пробале сладолед со вкус на мајонез или кечап?

Zoom - 09.08.2022

Многу жители на Лондон, за полесно да ги поднесат високите температури кои годинава ги надминаа рекордните вредности, се подготвени да пробаат сладолед со малку необичен вкус – кечап и мајонез.

ВИДЕО: Дали би пробале сладолед со вкус на мајонез или кечап?

Курир - 09.08.2022

Многу жители на Лондон се подготвени да пробаат сладолед со необичен вкус – кечап и мајонез, за ​​да се справат со високите температури кои годинава ги надминаа рекордните вредности. Низ светот се познати најразновидните вкусови на сладолед, од ...

Дали би пробале сладолед со вкус на мајонез или кечап? (фото)

Вистина.мк - 09.08.2022

Многу жители на Лондон се подготвени да пробаат сладолед со необичен вкус – кечап и мајонез, за ​​да се справат со високите температури кои годинава ги надминаа рекордните вредности. Низ светот се познати најразновидните вкусови на сладолед, од ...

Дали би пробале сладолед со вкус на мајонез или кечап?

4NEWS - 10.08.2022

Многу жители на Лондон, за полесно да ги поднесат високите температури кои годинава ги надминаа рекордните вредности, се подготвени да пробаат сладолед со малку необичен вкус – кечап и мајонез.