TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Расчистена депонијата во Карпош од гуми за греење

Курир - 12.02.2019

Комуналните служби на општина Карпош денеска исчистија нова дива депонија на територија на Карпош, во областа Горно Нерези. Запленето е поголемо количество на гуми и е спречено истите да завршат во некое од домаќинствата како огревен материјал.

Комуналните служби на Општина Карпош исчистија нова дива депонија

Скопје инфо - 12.02.2019

Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија нова дива депонија, во Горно Нерези. Запленето е поголемо количество на гуми и спречено е истите да завршат во некое од домаќинствата.

Во Карпош расчистена депонија со отпадни гуми

Канал5 - 12.02.2019

Една од главните причини за аерозагадувањето е начинот на греење на домаќинствата, а анализите покажуваат дека голем број на домови се греат токму на отпадни гуми. Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија дива депонија во областа Горно ...

(Галерија) Запленето поголемо количество на гуми во Горно Нерези, кои со горење ќе ги труеле граѓаните

еМагазин - 12.02.2019

Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија нова дива депонија, во Горно Нерези, информираше градоначалникот Стефан Богоев. „Запленето е поголемо количество на гуми и спречено е истите да завршат во некое од домаќинствата.

Во Карпош расчистена депонија со отпадни гуми

Сител - 12.02.2019

Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија дива депонија во областа Горно Нерези при што запленија поголемо количество на гуми и спречија да завршат во некое од домаќинствата како огревен материјал, информираат од локалната самоуправа.

Расчистена е депонијата од гуми за греење во Нерези

ТВ21 - 12.02.2019

Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија нова дива депонија на територија на Карпош, во областа Горно Нерези. Запленето е поголемо количество на гуми и е спречено истите да завршат во некое од домаќинствата како огревен материјал.

Расчистена депонија од гуми за греење во Горно Нерези

Скопје1 - 12.02.2019

Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија нова дива депонија на територија на Карпош, во областа Горно Нерези. „Запленето е поголемо количество на гуми и е спречено истите да завршат во некое од домаќинствата како огревен материјал.

Расчистена дива депонија со гуми за греење во Карпош

MTM - 12.02.2019

Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија нова дива депонија на територија на Карпош, во областа Горно Нерези. Запленето е поголемо количество на гуми и е спречено истите да завршат во некое од домаќинствата како огревен материјал, ...

Расчистена е депонијата од гуми за греење во Нерези

4NEWS - 12.02.2019

Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија нова дива депонија на територија на Карпош, во областа Горно Нерези. Запленето е поголемо количество на гуми и е спречено истите да завршат во некое од домаќинствата како огревен материјал.

Расчистена депонија од стари гуми за греење

AKO - 12.02.2019

Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија нова дива депонија на територија на Карпош, во областа Горно Нерези. Запленето е поголемо количество на гуми и е спречено истите да завршат во некое од домаќинствата како огревен материјал.

Исчистена депонија со отпадни гуми во Горно Нерези

Вечер - 12.02.2019

Исчистена е дива депонија во областа Горно Нерези при што инспекторатот заплени поголемо количество гуми и спречи да завршат во некое од домаќинствата како огревен материјал. – Една од главните причини за аерозагадувањето е начинот на греење на ...

Општина Карпош: Исчистена дива депонија во Горно Нерези

iPortal - 12.02.2019

Комуналните служби на Општина Карпош денеска исчистија нова дива депонија на територија на Карпош, во областа Горно Нерези. Запленето е поголемо количество на гуми и е спречено истите да завршат во некое од домаќинствата како огревен материјал.