TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Xbox Series X е чудовиште

IT.mk - 25.02.2020

Малку по малку пристигаат детали за следната генерација гејминг конзоли. Овојпат со детали излезе Microsoft, а компанијата ветува дека следната конзола е 4 пати помоќна од Xbox One. Она што веќе сите го претпоставуваа и веројатно важи и за ...

Сони: Џојстикот на Плејстејшн 5 ќе ги бележи реакциите на телото

Денешен - 25.02.2020

Сони внимателно ги крие тајните поврзани за најновата конзола на Плејстејшн во најава, но тие сè повеќе „случајно“ се откриваат и „протекуваат“ во јавноста. Меѓу последните гласини, се и оние дека Сони Плејстејшн 5 ќе биде компатибилен со игрите на ...

Се потите и срцето забрзано ви чука додека играте видео игри? Новиот PlayStation мисли на здравјето на своите играчи

Точка - 25.02.2020

Sony внимателно ги крие тајните поврзани со новиот модел на конзолата PlayStation, но сè почесто се случува поединечни детали да “испливаат” во јавноста. Во последните неколку месеци се објавуваат фотографии и скици од дизајнот на конзолата на ...

Откриени детали за новата конзола Xbox Series X

USB - 24.02.2020

Шефовите на Microsoft ги открија речиси сите детали од новата Xbox конзола. Претстојниот Xbox Series X сет ќе биде претставен кон крајот на 2020. година, со значително посилна конфигурација, но и опција да ги поддржува сите досега необјавени наслови ...

Џојстикот на Плејстејшн 5, најверојатно, ќе ги бележи реакциите на телото

А1 On - 25.02.2020

Сони внимателно ги крие тајните поврзани за најновата конзола на Плејстејшн во најава, но тие сè повеќе „случајно“ се откриваат и „протекуваат“ во јавноста. Меѓу последните гласини, се и оние дека Сони Плејстејшн 5 ќе биде компатибилен со игрите на ...

Џојстикот на „плејстејшн 5“ ќе ги бележи реакциите на телото?

Факултети - 25.02.2020

„Сони“ внимателно ги крие тајните поврзани за најновата конзола на „плејстејшн“, но тие сè повеќе „случајно“ се откриваат и „протекуваат“ во јавноста. Меѓу последните шпекулации се и оние дека „сони плејстејшн 5“ ќе биде компатибилен со игрите на ...

Џојстикот на Плејстејшн 5, најверојатно, ќе ги бележи реакциите на телото

Либертас - 25.02.2020

Сони внимателно ги крие тајните поврзани за најновата конзола на Плејстејшн во најава, но тие сè повеќе „случајно“ се откриваат и „протекуваат“ во јавноста. Меѓу последните гласини, се и оние дека Сони Плејстејшн 5 ќе биде компатибилен со игрите на ...

Џојстикот на Плејстејшн 5, најверојатно, ќе ги бележи реакциите на телото

Опсервер - 25.02.2020

– Сони внимателно ги крие тајните поврзани за најновата конзола на Плејстејшн во најава, но тие сè повеќе „случајно“ се откриваат и „протекуваат“ во јавноста. Меѓу последните гласини, се и оние дека Сони Плејстејшн 5 ќе биде компатибилен со игрите ...

Џојстикот на Playstation 5 ќе ги бележи реакциите на телото?

USB - 25.02.2020

Sony внимателно ги крие тајните поврзани за најновата конзола на Playstation, но тие сè повеќе „случајно“ се откриваат и „протекуваат“ во јавноста. Меѓу последните шпекулации се и оние дека Playstation 5 ќе биде компатибилен со игрите на ...

Џојстикот на PlayStation 5 ќе ги бележи реакциите на телото?

Кајгана - 25.02.2020

Сони внимателно ги крие тајните поврзани за најновата конзола на PlayStation во најава, но тие сè повеќе „случајно“ се откриваат и протекуваат во јавноста. Меѓу последните гласини, се и оние дека Sony PlayStation 5 ќе биде компатибилен со игрите на ...

Џојстикот на Плејстејшн 5, најверојатно, ќе ги бележи реакциите на телото

MakPress - 25.02.2020

Сони внимателно ги крие тајните поврзани за најновата конзола на Плејстејшн во најава, но тие сè повеќе „случајно“ се откриваат и „протекуваат“ во јавноста. Меѓу последните гласини, се и оние дека Сони Плејстејшн 5 ќе биде компатибилен со игрите на ...