TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Осум години по хаваријата отворена големата плажа кај нуклеарката во Фукушима

Алсат-М - 22.07.2019

Првпат по хаваријата која се случи во 2011 година, во Јапонија викендов се отвори големата плажа Китаиѕуми, во близина на нуклеарната централа Фукушима 1. Плажата беше многу популарна меѓу сурферите пред катастрофата, а на неа се одржуваа голем број ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Фокус - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Макфакс - 21.07.2019

Отворена е плажата Китаиѕуми во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, за првпат по нуклеарната катастрофа која се случи во 2011 година. Плажата која била многу популарна меѓу сурферите пред катастрофата, се наоѓа на околу 25 километри северно ...

ВИДЕО: Отворена плажата во Фукушима 8 години после нуклеарната катастрофа - родители и децата се капеа

Press24 - 21.07.2019

Децата денеска се забавувале во вода, а сурферите уживале на брановите во близина на оштетената нуклеарна електрана на Фукушима, бидејќи плажата конечно била отворена после нуклеарната катастрофа во 2011 година.

Отворена плажата во Фукошима 8 години по нуклеарната катастрофа: Родители и деца се бањаа во зоната што досега беше ...

Сител - 20.07.2019

Деца денеска се забавуваа во водата, а сурферите уживаа на брановите во близина на оштетената нуклеарна електрана во Фукошима, откако плажата конечно беше отворена по нуклеарната катастрофа во 2011 година.

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Кајгана - 20.07.2019

Плажата Китаизуми во Минамисома, Фукушима е отворена за посетителите, за првпат по нуклеарната катастрофа во март, 2011 година. Веднаш по отворањето плажата беше полна од среќни деца кои се капеа со родителите, пишува Japan Times.

Осум години по нуклеaрната катастрофа: Отворена плажата „Китаиѕуми“ во Фукушима

Нова ТВ - 21.07.2019

Голем број на деца и сурфери влегоа во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима, првпат по хаваријата што се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со луѓе ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Centar - 21.07.2019

Отворена е плажата Китаиѕуми во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, за првпат по нуклеарната катастрофа која се случи во 2011 година. Плажата која била многу популарна меѓу сурферите пред катастрофата, се наоѓа на околу 25 километри северно ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Вечер - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Н.Македонија - 21.07.2019

Отворена е плажата Китаиѕуми во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, за првпат по нуклеарната катастрофа која се случи во 2011 година. Плажата која била многу популарна меѓу сурферите пред катастрофата, се наоѓа на околу 25 километри северно ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

1tv - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

24Инфо - 21.07.2019

Отворена е плажата Китаиѕуми во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, за првпат по нуклеарната катастрофа која се случи во 2011 година. Плажата која била многу популарна меѓу сурферите пред катастрофата, се наоѓа на околу 25 километри северно ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Независен - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа ВИДЕО

+инфо - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Сител - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Јапонија: Многу деца и сурфери на „нуклеарната“ плажа во Фукушима

Денешен - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Првпат по нуклеарната катастрофа, отворена плажата во Фукушима (ВИДЕО)

Слободен Печат - 21.07.2019

Пораснав, гледајќи го тука морето. Куќата ми ја однесе цунамито. Првпат се враќам тука по девет години, изјави еден од посетителите. Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по ...

Дали би прифатиле да влезете во оваа вода: Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа (ФОТО)

Курир - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Опсервер - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

Либертас - 21.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...

Отворена плажата во Фукушима, осум години по нуклеарната катастрофа

MakPress - 22.07.2019

Голем број деца и сурфери влегоа вчера во морската вода во близина на нуклеарната централа Фукушима 1, првпат по хаваријата која се случи во 2011 година. Плажата Китаиѕуми, која е на околу 25 километри северно од нуклеарната централа, се исполни со ...