TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Баба го издрогирала семејството, им зготвила патка со марихуана

Репортер - 12.01.2019

Седумчлено семејство од чешкиот град Вратимов за Божик завршило во болница со вртоглавици, мачнина и халуцинации, бидејќи бабата која спремала патка за празничната вечера наместо зачин, во јадењето ставила марихуана.

Таен зачин: Баба подготвила патка за семејството, ја зачинила со канабис

Вечер - 12.01.2019

Шест членови на семејство од Чешка го поминале Божик со силна мачнина и халуцинации, а како што се утврдило за се е виновен тајниот зачин којшто бабата го ставила во печената патка. Тие завршиле во болница бидејќи бабата која ја подготвувала патката ...

Баба го издрогирала цело семејство: За ручек им зготвила патка полнета со марихуана

Курир - 14.01.2019

Седумчлено семејство од чешкиот град Вратимов за Божик завршило во болница со вртоглавици, мачнина и халуцинации, бидејќи бабата која спремала патка за празничната вечера наместо зачин, во јадењето ставила марихуана.

Баба го издрогирала цело семејство: За ручек им зготвила патка полнета со марихуана

Пулс24 - 14.01.2019

Седумчлено семејство од чешкиот град Вратимов за Божик завршило во болница со вртоглавици, мачнина и халуцинации, бидејќи бабата која спремала патка за празничната вечера наместо зачин, во јадењето ставила марихуана.

Баба го издрогирала цело семејство: За ручек им зготвила патка полнета со марихуана

iPortal - 14.01.2019

Седумчлено семејство од чешкиот град Вратимов за Божик завршило во болница со вртоглавици, мачнина и халуцинации, бидејќи бабата која спремала патка за празничната вечера наместо зачин, во јадењето ставила марихуана.