TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стајлингот на оваа мајка ги собра сите погледи во скопската зоолошка

Хитпортал - 18.10.2014

Т есното кратко црно фустанче и високите потпетици се одличен избор за ноќно излегување, но не и за прошетка во зоолошка со своите деца. Ова се случи денеска во скопската зоолошка, кога една мајка со ...

ФОТО: Стајлингот на оваа мајка ги собра сите погледи во скопската Зоолошка

Курир - 18.10.2014

Со стајлинг за ноќно излегување, мајка денеска си ги прошета децата во скопската Зоолошка градина. Со тесно црно фустанче и високи потпетици, оваа мајка ги „собра“ сите погледи на посетителите.

ЗОО Скопје: Сите гледаа во стајлингот на мајката

Lider - 19.10.2014

Со стајлинг за ноќно излегување, мајка денеска си ги прошета децата во скопската Зоолошка градина.Со тесно црно фустанче и високи потпетици, оваа мајка ги „собра“ сите погледи на посетителите.

ФОТО: Сите погледи беа свртени кон оваа мајка

Press24 - 19.10.2014

Со стајлинг за ноќно излегување, мајка денеска си ги прошета децата во скопската Зоолошка градина. Со тесно црно фустанче и високи потпетици, оваа мајка ги „собра“ сите погледи на посетителите.