TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дивите депонии во земјава бавно се чистат

Алсат-М - 27.02.2021

Дивите депонии во земјава бавно се чистат. И два месеци по стартот на расчистувањето на дивата депонија во Визбегово, тука ѓубре с è уште има. Очекувањата на скопскиот градоначалник не се исполнија.

Исчистена депонија во Карпош

Скопје инфо - 27.02.2021

Во близина на Злокуќани е исчистена уште една депонија на територија на општина Карпош, на патот кон православните гробишта. Притоа, локалната самоуправа на Карпош ги повикува граѓаните да бидат поодговорни со исфрлањето на кабаст отпад, односно да ...

Исчистена уште една депонија во Карпош

Локално - 27.02.2021

Комуналните служби на Општина Карпош расчистија уште една депонија, во реонот на Злокуќани, на патот кон православните гробишта, соопштија од општина Карпош. „Забележително беше поголемо количество на кабаст отпад и градежен шут, кои свесно биле ...

Исчистена уште една депонија во Карпош

Канал5 - 27.02.2021

Комуналните служби на Општина Карпош расчистија уште една депонија, во реонот на Злокуќани, на патот кон православните гробишта. Забележително беше поголемо количество на кабаст отпад и градежен шут, кои свесно биле одложени на несоодветен начин.

Исчистена уште една депонија во Карпош

Вечер Прес - 27.02.2021

Комуналните служби на Општина Карпош расчистија уште една депонија, во реонот на Злокуќани, на патот кон православните гробишта. Како што соопштија од прес-службата на Општината забележително било поголемо количество на кабаст отпад и градежен шут, ...