TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стефковски: Детска атлетика за прв пат во Гази Баба

Курир - 14.05.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски присуствуваше на настан за детска атлетика кој се оддржа во дворот на ООУ „Григор Прличев“ во населба Железара. Настанот е во заедничка организација на општина Гази Баба и Атлетската федерација ...

КУРИР ИНТЕРВЈУ со Стефковски: Функцијата градоначалник за мене е предизвик да му служам на народот, а не можност за ...

Курир - 13.05.2022

КУРИР направи и објавува интервју со Бобан Стефковски, градоначалник на општина Гази Баба. Скоро половина година сте градоначалник на општина Гази Баба. Што е она со што може да се пофалите за изминатата половина година? -Точно, помина половина ...

Стефковски: Се решава проблемот со водоснабдување на Раштак

Курир - 13.05.2022

Денес бев во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи и направената бушотина е поврзана со бунарите од кои населеното место добива вода. Поставена е и потопна пумпа од докажано квалитетен европски производител и истата е ...

Стефковски: Поставени се нови парковски елементи изработени од дрво на повеќе локации во Парк шумата „Гази Баба“

Курир - 12.05.2022

Парк шумата Гази Баба збогатена со нови содржини за рекреација и пријатен престој за посетителите, напиша на Фејсбук градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски. Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“, по налог на Град Скопје, а во ...

Стефковски подели решенија за субвенции за купени инвертери

Вечер Прес - 12.05.2022

По спроведен јавен повик и постапка од комисија за реализација на јавниот повик денес градоначалникот Бобан Стефковски на 59 граѓани на општина Гази Баба им додели решенијата за користење субвенции за купени инвертер клима уреди.

Гази Баба додели решенија за субвенции за инвертер клими

24Инфо - 12.05.2022

Денес, градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски во просториите на општина Гази Баба ги додели решенијата за субвенции за инвертер клима уреди на 59 граѓани на општина Гази Баба.

Стефковски на 59 граѓани на општина Гази Баба им ги врачи решенијата за субвенции за инвертер клима уреди

Република - 12.05.2022

По спроведен јавен повик и постапка од комисија за реализација на јавниот повик денес градоначалникот Бобан Стефковски на 59 граѓани на општина Гази Баба им додели решенијата за користење субвенции за купени инвертер клима уреди.

Стефковски: Поставени се нови парковски елементи изработени од дрво на повеќе локации во Парк шумата „Гази Баба“

MakPress - 13.05.2022

Парк шумата Гази Баба збогатена со нови содржини за рекреација и пријатен престој за посетителите Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“, по налог на Град Скопје, а во координација со општина Гази Баба деновиве поставија нови парковски елементи ...

Стефковски: Се решаваат проблемите со водоснабдувањето во Раштак

Скопје инфо - 13.05.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски, денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи за поврзување на изградената бушотина со бунарите од кои населеното место добива вода.

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак

MakPress - 13.05.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи за поврзување на изградената бушотина со бунарите од кои населеното место добива вода.

Се решава проблемот со водоснабдувањето на Раштак!

Вечер Прес - 13.05.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи и направената бушотина е поврзана со бунарите од кои населеното место добива вода.

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак

Нетпрес - 13.05.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи за поврзување на изградената бушотина со бунарите од кои населеното место добива вода.

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак

Република - 13.05.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи за поврзување на изградената бушотина со бунарите од кои населеното место добива вода.

Стефковски: Се решава проблемот со водоснабдување на Раштак

Скопје инфо - 13.05.2022

Градоначалникот на Гази Баба извести за активност во Раштак, со што се решава проблемот со снабдување со вода. Статусот го пренесуваме во целост: Се решава проблемот со водоснабдувањето на Раштак! Денес бев во посета на населеното место Раштак каде ...

Стефковски: Детска атлетика за прв пат во Гази Баба

MakPress - 14.05.2022

Денес, градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски присуствуваше на настан за детска атлетика кој се оддржа во дворот на ООУ Григор Прличев во населба Железара. Настанот е во заедничка организација на општина Гази Баба и Атлетската ...

Детска атлетика за прв пат во Гази Баба

Скопје инфо - 14.05.2022

Денес 14.05.2022 година, градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски присуствуваше на настан за детска атлетика кој се оддржа во дворот на ООУ Григор Прличев во населба Железара.

Стефковски: Детска атлетика за прв пат во Гази Баба

Нетпрес - 14.05.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски присуствуваше на настан за детска атлетика кој се оддржа во дворот на ООУ „Григор Прличев“ во населба Железара. Настанот е во заедничка организација на општина Гази Баба и Атлетската федерација ...

Стефковски: Детска атлетика за прв пат во Гази Баба

24Инфо - 14.05.2022

Денес 14.05.2022 година, градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски присуствуваше на настан за детска атлетика кој се оддржа во дворот на ООУ Григор Прличев во населба Железара.