TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ужас!

Оff.net - 21.02.2024

Американец ја тужи тамошната лотарија која откако му покажала дека неговите бројки се добитни за 340 милиони долари, се коригирала, се извинила и му рекла дека бројките биле грешка. Џон Чикс на 6 јануари 2023 купува ливче за Пауербол, не го гледа ...

Американец ја тужи државната лотарија, му рекле дека по грешка освоил џекпот од 340 милиони долари

Сакам да кажам - 20.02.2024

Маж од Вашингтон кој мислел дека освоил џекпот од 340 милиони долари ја тужи американската лотарија Пауербол, која тврди дека по грешка ги објавилa неговите бројки. Џон Чикс изјави дека занемел кога сфатил дека неговиот тикет ги содржи добитните ...

Американец тужи лотарија, по грешка ги објавиле неговите броеви за добивка од 340 милиони долари

Нова ТВ - 20.02.2024

Американец кој мислел дека освоил „џекпот“ од 340 милиони долари, ја тужи лотаријата „Пауербол“ во САД, којашто по грешка ги објавила неговите броеви. Џон Чикс од главниот град Вашингтон тврди дека бил „зачуден“ кога видел дека победничките броеви ...

Американец тужи лотарија, по грешка ги објавиле неговите броеви за добивка од 340 милиони долари

24Инфо - 20.02.2024

Американец кој мислел дека освоил „џекпот“ од 340 милиони долари, ја тужи лотаријата „Пауербол“ во САД, којашто по грешка ги објавила неговите броеви. Џон Чикс од главниот град Вашингтон тврди дека бил „зачуден“ кога видел дека победничките броеви ...

Американец тужи лотарија, по грешка ги објавиле неговите броеви за добивка од 340 милиони долари

ТВ21 - 20.02.2024

Американец кој мислел дека освоил „џекпот“ од 340 милиони долари, ја тужи лотаријата „Пауербол“ во САД, којашто по грешка ги објавила неговите броеви. Џон Чикс од главниот град Вашингтон тврди дека бил „зачуден“ кога видел дека победничките броеви ...

Американец тужи лотарија- по грешка ги објавиле неговите броеви за добивка од 340 милиони долари

Lider - 20.02.2024

Американец кој мислел дека освоил „џекпот“ од 340 милиони долари, ја тужи лотаријата „Пауербол“ во САД, која по грешка ги објавила неговите броеви. Џон Чикс од главниот град Вашингтон тврди дека бил „зачуден“ кога видел дека победничките броеви за ...

Американец тужи лотарија, по грешка ги објавиле неговите броеви за добивка од 340 милиони долари

Пулс24 - 20.02.2024

Американец кој мислел дека освоил „џекпот“ од 340 милиони долари, ја тужи лотаријата „Пауербол“ во САД, којашто по грешка ги објавила неговите броеви. Џон Чикс од главниот град Вашингтон тврди дека бил „зачуден“ кога видел дека победничките броеви ...

Американец тужи лотарија, по грешка ги објавиле неговите броеви за добивка од 340 милиони долари

MakPress - 21.02.2024

Американец кој мислел дека освоил „џекпот“ од 340 милиони долари, ја тужи лотаријата „Пауербол“ во САД, којашто по грешка ги објавила неговите броеви. Џон Чикс од главниот град Вашингтон тврди дека бил „зачуден“ кога видел дека победничките броеви ...

Американец тужи лотарија, по грешка ги објавиле неговите броеви за добивка од 340 милиони долари

365 - 21.02.2024

Американец кој мислел дека освоил „џекпот“ од 340 милиони долари, ја тужи лотаријата „Пауербол“ во САД, којашто по грешка ги објавила неговите броеви. Џон Чикс од главниот град Вашингтон тврди дека бил „зачуден“ кога видел дека победничките броеви ...