TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре протест пред Влада поради загадениот воздух

Радио МОФ - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре (недела, 13 јануари) напладне пред Владата на Република Македонија. Зад протестот стојат граѓани организирани преку социјалните мрежи.

Повторно ќе се протестира пред Влада против загадениот воздух

Фактор - 13.01.2018

Група на граѓани се организираат преку социјалните мрежи за мобилизација на нов протест против загадениот воздух кој утре треба да се одржи пред Владата на Република Македонија во 13 часот.

Утре нов протест пред Владата поради загадувањето

Макфакс - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата. Протестот го организираат граѓани што повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2000 година ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ...

Нов протест пред Влада поради загадувањето

Вечер - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денеска пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. Протестот ќе започне во 12 часот.

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

Точка - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2.000-та ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ги ...

Протест пред Влада утре поради загадениот воздух

Мета - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата на Република Македонија. Зад протестот стојат граѓани организирани преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2000 ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ги ...

Нов протест пред Влада поради загадувањето

А1 On - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денеска пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. Протестот ќе започне во 12 часот.

Повторно протест пред Влада утре поради загадениот воздух

Локално - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата на Република Македонија. Зад протестот стојат граѓани организирани преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2000 ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ги ...

Денеска нов протест пред Влада за загадениот воздух

Република - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денеска пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. Протестот ќе започне во 12 часот.

Протест пред Влада поради загадениот воздух

Слободен Печат - 14.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денес напладне пред Владата на Република Македонија. Зад протестот стојат граѓани организирани преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2000 ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ги ...

Најавени демонстрации во Скопје – еве што ќе се случува пред Владата

Sky - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2.000-та ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ги ...

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

Скопје24 - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2.000-та ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ги ...

Утре протест пред Влада против загадувањето

МКД - 13.01.2018

Граѓани на социјалните мрежи повикуваат на нов протест против загадениот воздух. Протестот е најавен да се одржи утре напладне пред Владата, а граѓаните повикуваат на масовност. Британската влада во 2000 година ни подарила согорувач за медицински ...

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

Поглед - 13.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2.000-та ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ги ...

Нов протест пред Влада поради загадувањето

Макфакс - 14.01.2018

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денеска пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. Протестот ќе започне во 12 часот.

На пладне протест пред Влада против аерозагадувањето

ТВ21 - 14.01.2018

Денеска во 12 часот, пред Владата ќе биде организиран протест против загадениот воздух, од граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2.000-та ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ги задоволува ...

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

Макфакс - 14.01.2018

Денеска пред Владата на Република Македонија во Скопје ќе се одржи нов протест против загадениот воздух. Протестот чиј почеток е најавен за 12 часот го организираат загрижени граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

Вечер - 14.01.2018

Денеска пред Владата на Република Македонија во Скопје ќе се одржи нов протест против загадениот воздух. Протестот чиј почеток е најавен за 12 часот го организираат загрижени граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Денес протест пред Влада против аерозагадувањето

Скопје инфо - 14.01.2018

Денеска во 12 часот, пред Владата ќе биде организиран протест против загадениот воздух, од граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи. „Британската влада во 2.000-та ни подарила согорувач за медицински отпад, кој не ги задоволува ...