TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Арсовска со висока награда во Дубровник: „Трите К“ – најголем предизвик за претприемачите

Денар - 23.03.2019

Сојузот на стопански комори (ССК) учествува на 6. Регионален самит на претприемачи кој на високо ниво се одржува во Дубровник, Хрватска. Претседателот на ССК , Данела Арсовска , учествува на панел сесијата посветена на улогата на деловните ...

ССК: Да не се наметнува вештачко зголемување на платите

MakPress - 22.03.2019

Платите треба да се зголемат, но, природно, а не со наметнувања кои во турбулентни времиња приватниот сектор тешко може да ги издржи, смета Сојузот на стопанските комори на Македонија (ССК).

Арсовска со висока награда во Дубровник: „Трите К“ – најголем предизвик за претприемачите

А1 On - 23.03.2019

Сојузот на стопански комори (ССК) учествува на 6. Регионален самит на претприемачи кој на високо ниво се одржува во Дубровник, Хрватска. Претседателот на ССК, Данела Арсовска, учествува на панел сесијата посветена на улогата на деловните организации ...

Арсовска со висока награда во Дубровник: „Трите К“ – најголем предизвик за претприемачите

Скопје24 - 23.03.2019

Сојузот на стопански комори (ССК) учествува на 6. Регионален самит на претприемачи кој на високо ниво се одржува во Дубровник, Хрватска. Претседателот на ССК, Данела Арсовска, учествува на панел сесијата посветена на улогата на деловните организации ...

Претседателката на ССК добитник на награда за развој на претприемништвото

24Инфо - 23.03.2019

Претседателката на Сојузот на стопански комори Даниела Арсовска е добитник на награда за особен придонес во развојот на претприемништвото во Средна и Југоисточна Европа во 2018 година, што се додели во рамки на 6.

Претседателката на ССК добитник на награда за развој на претприемништвото

Опсервер - 23.03.2019

Претседателката на Сојузот на стопански комори Даниела Арсовска е добитник на награда за особен придонес во развојот на претприемништвото во Средна и Југоисточна Европа во 2018 година, што се додели во рамки на 6.

Награда за развој на претприемништвото за претседателката на ССК

Вечер - 23.03.2019

Претседателката на Сојузот на стопански комори Данела Арсовска е добитник на награда за особен придонес во развојот на претприемништвото во Средна и Југоисточна Европа во 2018 година, што се додели во рамки на 6.

Претседателката на ССК добитник на награда за развој на претприемништвото

1tv - 23.03.2019

Претседателката на Сојузот на стопански комори Даниела Арсовска е добитник на награда за особен придонес во развојот на претприемништвото во Средна и Југоисточна Европа во 2018 година, што се додели во рамки на 6.

Претседателката на ССК добитник на награда за развој на претприемништвото

MakPress - 23.03.2019

Претседателката на Сојузот на стопански комори Даниела Арсовска е добитник на награда за особен придонес во развојот на претприемништвото во Средна и Југоисточна Европа во 2018 година, што се додели во рамки на 6.

Данела Арсовска наградена за придонес во претприемништвото во ЈИЕ

+инфо - 23.03.2019

Наградата секоја година во рамки на Регионалниот самит на претприемачи ја доделува Меѓународниот комитет за доделување награди и признанија од Република Хрватска и Меѓународниот економски форум за претприемачи.

Претседателката на ССК добитник на награда за развој на претприемништвото

ММС - 23.03.2019

Претседателката на Сојузот на стопански комори Даниела Арсовска е добитник на награда за особен придонес во развојот на претприемништвото во Средна и Југоисточна Европа во 2018 година, што се додели во рамки на 6.

Арсовска со висока награда во Дубровник:  „Трите К“ – најголем предизвик за претприемачите

Бизнис Вести - 24.03.2019

Сојузот на стопански комори (ССК) учествува на 6. Регионален самит на претприемачи кој на високо ниво се одржува во Дубровник, Хрватска. Претседателот на ССК , Данела Арсовска , учествува на панел сесијата посветена на улогата на деловните ...