TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите 242 вработени во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод се негативни на ковид-19

МКД - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242 вработени се негативни.

Започна скринингот за Ковид-19 за вработените во детската градинка во Делчево

Press24 - 02.06.2020

Започна тестирањето за Ковид-19 за сите вработени во детската градинка „Весели Цветови” во Делчево. Директорката на установата, Билјана Симовска, информираше дека скринингот го вршат екипи на Центарот за јавно здравје од Кочани, а со него се ...

Во општина Прилеп денеска нема ниту заразени, ниту оздравени од коронавирус

AKO - 02.06.2020

Во општина Прилеп денеска нема ниту новозаболени, ниту оздравени од коронавирус, додека бројот на активни случаи изнесува 30. На Инфективното одделение во прилепската Општа болница „Борка Талески“, хоспитализирани се 5 лица позитивни на коронавирус.

Протоколи од жанрот Sci-Fi

Кајгана - 01.06.2020

Пред неколку дена, Владата го објави протоколот за активности во установите за згрижување и воспитание на деца по укинување на вонредната состојба, како надоврзување на тековниот скрининг за COVID-19 кој се спроведува на околу 2.000 вработени во ...

Започна скринингот за Ковид-19 за вработените во детската градинка во Делчево

Канал5 - 02.06.2020

Започна тестирањето за Ковид-19 за сите вработени во детската градинка „Весели Цветови” во Делчево. Директорката на установата, Билјана Симовска, информираше дека скринингот го вршат екипи на Центарот за јавно здравје од Кочани, а со него се ...

Започна скринингот за Ковид-19 за вработените во детската градинка во Делчево

Либертас - 02.06.2020

– Започна тестирањето за Ковид-19 за сите вработени во детската градинка „Весели Цветови” во Делчево. Директорката на установата, Билјана Симовска, информираше дека скринингот го вршат екипи на Центарот за јавно здравје од Кочани, а со него се ...

Започна скринингот за Ковид-19 за вработените во детската градинка во Делчево

Опсервер - 02.06.2020

Делчево, 2 јуни 2020 () – Започна тестирањето за Ковид-19 за сите вработени во детската градинка „Весели Цветови” во Делчево. Директорката на установата, Билјана Симовска, информираше дека скринингот го вршат екипи на Центарот за јавно здравје од ...

Сите се негативни од скринингот од градинките во Прилеп, Крушево, Македонски брод и Кривогаштани

Тера - 02.06.2020

Во општина Прилеп денеска нема ниту новозаболени, ниту оздравени од коронавирус, додека бројот на активни случаи изнесува 30. На Инфективното одделение во прилепската Општа болница „Борка Талески”, хоспитализирани се 5 лица позитивни на коронавирус.

Во Прилеп нема ново заболени од Ковид-19

Frontline - 02.06.2020

Во општина Прилеп денеска нема ниту новозаболени, ниту оздравени од коронавирус, додека бројот на активни случаи изнесува 30. На Инфективното одделение во прилепската Општа болница „Борка Талески“, хоспитализирани се 5 лица позитивни на коронавирус.

Вработените во прилепските градинки негативни на ковид-19

Н.Македонија - 02.06.2020

Од Центарот за јавно здравје – Прилеп информираат дека резултатите од направениот скрининг на вработените во детските градинки, не само во општината Прилеп, туку и во Крушево, Македонски Брод и Кривогаштани, покажале дека 242-та вработени се ...

Нема заразени со корона вирус во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

+инфо - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242-ца вработени се негативни.

Нема позитивни кај вработените во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

Канал5 - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242-јца вработени се негативни.

Нема позитивни кај вработените во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

Вечер Прес - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242-јца вработени се негативни.

Нема позитивни кај вработените во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

Слободен Печат - 02.06.2020

Ова се резултатите од скринингот на вработените во градинките кои беа тестирани на 28 и на 29 мај. Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од ...

Нема позитивни кај вработените во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

Press24 - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242-јца вработени се негативни.

Нема позитивни кај вработените во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

Опсервер - 02.06.2020

Прилеп, 2 јуни 2020 () – Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242-јца вработени се негативни.

Ниту еден заразен од коронавирус меѓу вработените во градинките од овие четири општини

Курир - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242 вработени се негативни.

Нема позитивни кај вработените во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

А1 On - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242-јца вработени се негативни.

Нема позитивни кај вработените во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

Сител - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242-јца вработени се негативни.

Нема позитивни кај вработените во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

Бриф - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242-јца вработени се негативни.

Нема позитивни кај вработените во градинките во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и Македонски Брод

MakPress - 02.06.2020

Нема ниту еден позитивен на коронавирусот од вработените во детските градинки во Прилеп, Кривогаштани, Крушево и во Македонски Брод, информираат од прилепскиот Центар за јавно здравје. Сите 242-јца вработени се негативни.

Започна скринингот за Ковид-19 за вработените во детската градинка во Делчево

MakPress - 02.06.2020

Започна тестирањето за Ковид-19 за сите вработени во детската градинка „Весели Цветови” во Делчево. Директорката на установата, Билјана Симовска, информираше дека скринингот го вршат екипи на Центарот за јавно здравје од Кочани, а со него се ...