TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров

Макфакс - 21.02.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД добиено е известување дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров.

Делови од повеќе скопски општини во петок без струја

Курир - 20.02.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека во петок се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. • Од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од дел од село Семениште ( ...

Делови од повеќе скопски општини денеска без струја

Нетпрес - 21.02.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека во петок се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. • Од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од дел од село Семениште ( ...

Без струја делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров

Точка - 21.02.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД добиено е известување дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров.

Без струја делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров

MTM - 21.02.2020

Б Од „ЕВН Македонија“ АД добиено е известување дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров.

Без струја делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров

24Инфо - 21.02.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД добиено е известување дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров.

Без струја делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров

Скопје инфо - 21.02.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД добиено е известување дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров.

Без струја делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров

Centar - 21.02.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД добиено е известување дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Чучер Сандево, Сарај, Кисела Вода и Ѓорче Петров.