TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меморијална манифестацијата во чест на Ристо Соколов-Сокол

Н.Македонија - 16.04.2018

Вечерва, во 20 часот, во галеријата при домот на културата „Иван Мазов-Климе“ во Кавадарци, третпат ќе се одржи меморијалната манифестација „Пријателите за Ристо“. Манифестацијата му е посветена на еден од најголемите македонски и кавадаречки ...

Вечерва во Кавадарци меморијална манифестација „Пријателите за Ристо“

Н.Македонија - 16.04.2018

Во организација на Здружението за алтернативна култура „Алтер Центар“ од Кавадарци вечерва со почеток во 20 часот во галеријата на Домот на културата „Иван Мазов Климе“ по трет пат ќе се одржи меморијалната манифестацијата „Пријателите за Ристо“ ...