TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спасовски од Пробиштип: Кога ја презедовме власта одлучивме храбро да ги решавме проблемите, наместо да владееме ...

Centar - 22.07.2021

Имавме две опции кога ја презедовме власта – едната беше да работиме популистички и секогаш друг да обвинуваме за немањето успеси, а другата беше да преземем одговорност за клучните прашања и да носиме храбри одлуки“ кажа потпретседателот на СДСМ и ...

Спасовски: Ќе станеме дел од Унијата како Македонци, кои говорат македонски јазик

Канал5 - 21.07.2021

Ќе ги отвориме преговорите за членство на ЕУ и ќе станеме дел од Унијата како Македонци, кои говорат македонски јазик, вели Спасовски. Ние сме таа генерација, која го живее сонот на генерациите кои што ја основаа оваа наша современа држава, ...

Спасовски: Ќе ги отвориме преговорите за членство на ЕУ и ќе станеме дел од Унијата како Македонци, кои говорат ...

24Инфо - 21.07.2021

Ние сме таа генерација, која го живее сонот на генерациите кои што ја основаа оваа наша современа држава, покажавме дека ја сакаме нашата држава независна, самостојна и суверена, но и како членка на НАТО и ЕУ, истакна потпретседателот на СДСМ Оливер ...

Спасовски од Пробиштип: Ќе ги отвориме преговорите за членство на ЕУ и ќе станеме дел од Унијата како Македонци

Press24 - 21.07.2021

Ние сме таа генерација, која го живее сонот на генерациите кои што ја основаа оваа наша современа држава, покажавме дека ја сакаме нашата држава независна, самостојна и суверена, но и како членка на НАТО и ЕУ, истакна потпретседателот на СДСМ Оливер ...

Спасовски: Ќе станеме дел од ЕУ како Македонци, кои говорат македонски јазик

iPortal - 21.07.2021

Ние сме таа генерација, која го живее сонот на генерациите кои што ја основаа оваа наша современа држава, покажавме дека ја сакаме нашата држава независна, самостојна и суверена, но и како членка на НАТО и ЕУ, истакна потпретседателот на СДСМ Оливер ...

Спасовски: Ќе станеме Европска Македонија како Македонци со македонски јазик

Локално - 21.07.2021

Ве уверувам и бидете убедени дека со мудри политики, со многу посветеност пожртвуваност и храброст ќе ги отвориме преговорите за членство на ЕУ и ќе станеме Европска Македонија како Македонци, со македонски јазик и таму ќе се говори македонски ...