TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривокапиќ: Попис на населението можеби следната година во октомври

Слободен Печат - 25.11.2021

Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ, денеска изјави дека Владата наскоро ќе му предложи на Собранието закон за попис на населението, кој би можел да се организира по локалните избори во октомври 2022 година.

Кривокапиќ: Попис на населението можеби следната година во октомври

Вечер Прес - 25.11.2021

Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ, денеска изјави дека Владата наскоро ќе му предложи на Собранието закон за попис на населението, кој би можел да се организира по локалните избори во октомври 2022 година.

Попис на населението во Црна Гора можеби следната година во октомври

Р.С.Европа - 25.11.2021

Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ, денеска изјави дека Владата наскоро ќе му предложи на Собранието закон за попис на населението, кој би можел да се организира по локалните избори во октомври 2022 година.

Кривокапиќ најави попис на населението во Црна Гора следната година

24Инфо - 25.11.2021

Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ, изјави дека Владата наскоро ќе му предложи на Собранието закон за попис на населението, кој би можел да се организира по локалните избори во октомври 2022 година. – Предлог-законот за попис е направен.