TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Попова: Во општините каде ВМРО-ДПМНЕ ќе ја добие довербата ќе спроведеме низа клучни мерки за доброто на граѓаните

Курир - 13.10.2017

-Во сите општини каде довербата од граѓаните ќе ја добијат градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија“ ќе го спроведеме проектот бесплатен здрав оброк за сите деца од прво до петто одделение во училиштата низ државата.

ВМРО-ДПМНЕ ветува бесплатен здрав оброк за сите деца од прво до петто одделение

Макфакс - 13.10.2017

Во сите општини каде што довербата од граѓаните ќе ја добијат градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“, ќе го спроведеме проектот бесплатен здрав оброк за сите деца од прво до петто одделение во училиштата во државата, ...

Jаневски го бара гласот од струмичани на 15 октомври

ТВ21 - 12.10.2017

Бесплатен оброк за сите ученици во основно образование, вети на денешната прес-конференција, кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ, Коста Јаневски. ој најави неколку проекти за подобрување на детската заштита во општината.

Илиоски: Бесплатен здрав оброк за учениците

Тера - 12.10.2017

– Сакам да најавам еден проект кој се однесува диретно за нашите деца , кои што се во училиштата , проектот е за бесплатен здрав оброк за сите деца кои што посетуваат настава од прво до петто оделение, тој бесплатен здрав оброк ќе биде направен ...

(ВИДЕО) Јаневски: Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование

А1 On - 12.10.2017

Бесплатен оброк за сите ученици во основно образование, вети на денешната прес-конференција, кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ, Коста Јаневски. – Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование.

Илиоски: Во Битола ќе воведеме бесплатен здрав оброк за сите деца од прво до петто оделение во основните училишта

Курир - 12.10.2017

-Тој бесплатен здрав оброк ќе биде направен во соработка со луѓе стручњаци, нутриционисти и тој ќе биде адекватно прилагоден на нивната возраст. На тој начин ќе се направи заштеда за родителите, а тоа се околу 600 денари месечно и вториот ефект од ...

Попова: Во општините каде ВМРО-ДПМНЕ ќе ја добие довербата ќе спроведеме низа клучни мерки за доброто на граѓаните

Нетпрес - 13.10.2017

ВМРО-ДПМНЕ е водена од мислата за успешна и просперитетна Република Македонија. Работата во корист на граѓаните е наша обврска и должност, затоа веднаш по локалните избори во општините каде ВМРО-ДПМНЕ ќе ја добие довербата ќе спроведеме низа клучни ...

Јаневски: Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите основци ВИДЕО

+инфо - 12.10.2017

Ќе изградиме Центар за целодневен престој на деца од шест до 10 години, најави кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ, Коста Јаневски. Бесплатен оброк за сите ученици во основно образование, вети на денешната прес-конференција, кандидатот ...

Илиоски: Бесплатен здрав оброк за децата од прво до петто оделение во основните училишта

А1 On - 12.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Битола од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, Зоран Илиоски најави проект за учениците од прво до петто одделение кои ќе добиваат бесплатен здрав оброк.

(ВИДЕО) Попова: Веднаш по локалните избори во општините каде ВМРО-ДПМНЕ ќе ја добие довербата ќе спроведеме низа клучни ...

А1 On - 13.10.2017

„ВМРО-ДПМНЕ е водена од мислата за успешна и просперитетна Република Македонија. Работата во корист на граѓаните е наша обврска и должност, затоа веднаш по локалните избори во општините каде ВМРО-ДПМНЕ ќе ја добие довербата ќе спроведеме низа клучни ...

Јаневски: Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование...

Н.Македонија - 12.10.2017

Јаневски: Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование Бесплатен оброк за сите ученици во основно образование, вети на денешната прес-конференција, кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ, Коста Јаневски.

Илиоски: Бесплатен здрав оброк за децата од прво до петто оделение во училиштата...

Н.Македонија - 12.10.2017

Илиоски: Бесплатен здрав оброк за децата од прво до петто оделение во училиштата Кандидатот за градоначалник на општина Битола од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, Зоран Илиоски најави проект за учениците од прво до петто одделение ...

ВМРО-ДПМНЕ ветува бесплатен здрав оброк за сите деца од прво до петто одделение

Точка - 13.10.2017

Во сите општини каде што довербата од граѓаните ќе ја добијат градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“, ќе го спроведеме проектот бесплатен здрав оброк за сите деца од прво до петто одделение во училиштата во државата, ...

Јаневски: Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование

Вечер Прес - 12.10.2017

Бесплатен оброк за сите ученици во основно образование, вети на денешната прес-конференција, кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ, Коста Јаневски. - Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование.

Илиоски: Бесплатен здрав оброк за децата од прво до петто оделение во основните училишта

Локално - 12.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Битола од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, Зоран Илиоски најави проект за учениците од прво до петто одделение кои ќе добиваат бесплатен здрав оброк.

Јаневски: Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование

Слободен Печат - 12.10.2017

Бесплатен оброк за сите ученици во основно образование, вети на денешната прес-конференција, кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ, Коста Јаневски. – Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование.

ЛИ2017/ (ВИДЕО) Јаневски: Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование

Либертас - 12.10.2017

Бесплатен оброк за сите ученици во основно образование, вети на денешната прес-конференција, кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ, Коста Јаневски. – Ќе обезбедиме бесплатен оброк за сите ученици во основното образование.