TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ГИ СКАРАЛЕ ПАРТИСКИТЕ ВРАБОТУВАЊА: Членови на СДСМ си делеле боксови во Драчево

Курир - 23.05.2020

Меѓусебна расправија прераснала во физичка пресметка. Партиска нетрпеливост заоснована за партиски вработувања е причината поради која дошло до бокс меч помеѓу претседателот на на СДСМ во Кисела Вода и партиски активист на СДСМ, пренесе ...

Членови на СДСМ се истепале во Драчево, заради партиски вработувања

Нетпрес - 23.05.2020

Меѓусебна расправија прераснала во физичка пресметка. Партиска нетрпеливост заоснована за партиски вработувања е причината поради која дошло до бокс меч помеѓу претседателот на на СДСМ во Кисела Вода и партиски активист на СДСМ, пренесе Инфомакс.

Летале боксови поради партиски вработувања: Членови на СДСМ физички се пресметале

Република - 23.05.2020

Меѓусебна расправија прераснала во физичка пресметка. Партиска нетрпеливост заоснована за партиски вработувања е причината поради која дошло до бокс меч помеѓу претседателот на на СДСМ во Кисела Вода и партиски активист на СДСМ, пренесе Инфомакс.