TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брачен конфликт и развод: Кога возрасните би знаеле колку патат децата, штетата би била минимална

Деца - 17.02.2020

Детето не смее да се лаже, секогаш треба да му се даде точен одговор Бракот претставува непрекината битка за остварување блискост, тој опфаќа систем на обврски, систем на комуникација, љубов, внимание, грижа, тоа е еден вид институција во која мора ...

ПРЕДНОСТИ И МААНИ: Излегување со разведен маж кој има деца

Кумановски м. - 17.02.2020

Излегувањето со разведени татковци може да биде вистински предизвик. Иако истражувањата покажуваат дека оваа група мажи се смета за подобри комуникатори, позрели и поподготвени да се посветат, децата и поранешните партнерки можат да ја отежнат ...