TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна втората фаза од реконструкцијата на „Трета македонска бригада“

Утрински - 11.09.2015

Почетокот на градежните работи од втората фаза на проширувањето и реконструкцијата на улицата „Трета македонска бригада“ официјално беше означен како голем и значаен проект на Градот. На новиот булевар ќе се постави ново осветлување со 81 столб.

Почна втората фаза од проширувањето на „Трета Македонска бригада“

Сител - 11.09.2015

Град Скопје денеска официјално го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата „Трета Македонска бригада“, втора фаза на потегот од крстосницата со улицата „Васко Карангелевски“ до улицата „Никола Карев“ во вкупна ...

Ќе се проширува улицата „Трета Македонска бригада“

Макфакс - 11.09.2015

Втората фаза од проширувањето на улицата „Трета Македонска бригада“, во Аеродром, со што таа целосно ќе стане булевар, почна во петок, во присуство на премиерот, градоначалниците на Скопје и на Аеродром и други високи функционери и граѓани.

Започна втората фаза од проширувањето на улицата „Трета Македонска бригада“

Денешен - 11.09.2015

Ќе се проширува и реконструира вториот дел од улицата 3-та Македонска бригада во вкупна должина од 1400 метри, сообраќајна артерија која ги поврзува општините Кисела Вода и Аеродором со Центар.

Ќе се проширува и реконструира нов дел од улицата 3-та Македонска бригада

Курир - 11.09.2015

Почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата 3-та Македонска бригада - втора фаза, е закажан за денеска во 13 часот, кај железничкиот мост во близина на Центарот за јавно здравје „Пролет“.

Почна втората фаза од проширувањето на „Трета Македонска бригада“

Нетпрес - 11.09.2015

Град Скопје денеска официјално го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата „Трета Македонска бригада“ , втора фаза на потегот од крстосницата со улицата „Васко Карангелевски“ до улицата „Никола Карев“ во ...

Ќе се проширува улицата "Трета Македонска бригада"

Точка - 11.09.2015

Втората фаза од проширувањето на улицата "Трета Македонска бригада", во Аеродром, со што таа целосно ќе стане булевар, почна во петок, во присуство на премиерот, градоначалниците на Скопје и на Аеродром и други високи функционери и граѓани.

Почна втората фаза од проширувањето на „Трета Македонска бригада“

Курир - 11.09.2015

Ќе се проширува и реконструира вториот дел од улицата 3-та Македонска бригада во вкупна должина од 1400 метри, сообраќајна артерија која ги поврзува општините Кисела Вода и Аеродором со Центар.

Ќе се проширува и реконструира улицата 3-та Македонска бригада

Скопје инфо - 11.09.2015

Почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата 3-та Македонска бригада - втора фаза, е закажан за денеска во 13 часот, кај железничкиот мост во близина на Центарот за јавно здравје „Пролет“.

Почна втората фаза од проширувањето на „Трета Македонска бригада“

Lider - 11.09.2015

Град Скопје денеска официјално го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата „Трета Македонска бригада“, втора фаза на потегот од крстосницата со улицата „Васко Карангелевски“ до улицата „Никола Карев“ во вкупна ...

Почна втората фаза од проширувањето на „Трета Македонска бригада"

Вечер Прес - 11.09.2015

Град Скопје денеска официјално го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата „Трета Македонска бригада", втора фаза на потегот од крстосницата со улицата „Васко Карангелевски" до улицата „Никола Карев" во вкупна ...

Почна проширувањето и реконструкцијата на уливата 3-та македонска бригада

Пулс24 - 11.09.2015

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, министерот за транспорт и врски, Владо Мисајловски, заменик-минисерот за образование и наука Спиро Ристовски, пратеници во ...

Почна втората фаза од проширувањето на „Трета Македонска бригада“

Press24 - 11.09.2015

Ќе се проширува и реконструира вториот дел од улицата 3-та Македонска бригада во вкупна должина од 1400 метри, сообраќајна артерија која ги поврзува општините Кисела Вода и Аеродором со Центар.

Ќе се проширува и реконструира нов дел од улицата 3-та Македонска бригада

Press24 - 11.09.2015

Почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата 3-та Македонска бригада - втора фаза, е закажан за денеска во 13 часот, кај железничкиот мост во близина на Центарот за јавно здравје „Пролет“.

Почна втората фаза од проширувањето на „Трета Македонска бригада“

Република - 11.09.2015

Град Скопје денеска официјално го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата „Трета Македонска бригада“, втора фаза на потегот од крстосницата со улицата „Васко Карангелевски“ до улицата „Никола Карев“ во вкупна ...

Ќе се проширува улицата „Трета Македонска бригада“

Денар - 11.09.2015

Втората фаза од проширувањето на улицата „Трета Македонска бригада“, во Аеродром, со што таа целосно ќе стане булевар, почна денес, во присуство на премиерот, градоначалниците на Скопје и на Аеродром и други високи функционери и граѓани.

Ќе се проширува и реконструира нов дел од улицата 3-та Македонска бригада

Lider - 11.09.2015

Почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата 3-та Македонска бригада – втора фаза, е закажан за денеска во 13 часот, кај железничкиот мост во близина на Центарот за јавно здравје „Пролет“.

Почна втората фаза од проширувањето на „Трета Македонска бригада“

Скопје инфо - 11.09.2015

Град Скопје денеска официјално го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата „Трета Македонска бригада“, втора фаза на потегот од крстосницата со улицата „Васко Карангелевски“ до улицата „Никола Карев“ во вкупна ...

Започна втората фаза од реконструкцијата на улицата Трета македонска бригада

МКД - 11.09.2015

Град Скопје денеска го означи почетокот втората фаза на градежните работи на проширувањето и реконструкцијата на улицата Трета македонска бригада, на потегот од крстосницата со улицата Васко Карангелевски до улицата Никола Карев, делница долга 1.400 ...

Ќе се проширува и реконструира нов дел од улицата 3-та Македонска бригада

Денешен - 11.09.2015

Почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата 3-та Македонска бригада – втора фаза, е закажан за денеска во 13 часот, кај железничкиот мост во близина на Центарот за јавно здравје „Пролет“.