TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Карта на омилените туристички дестинации во секоја земја во светот: Погодете кое место е најпосетувано во Македонија

ТВ21 - 26.09.2023

Осигурителната компанија All Clear од Велика Британија објави мапа на светот на која наместо името на државата е наведена туристичката дестинација за која најмногу се интересираат гостите од странство.

Дестинации ширум светот кои туристите сакаат да ги видат најмногу - Која е најпопуларна атракција во Македонија?

Црнобело - 22.09.2023

Во Македонија, Охридското Езеро е најпопуларната атракција за туристите, додека во Хрватска – Плитвичките Езера. Кои се популарните дестинации и атракции ширум светот кои луѓето најмногу сакаат да ги видат? Кога се зборува за популарни туристички ...

Карта на омилените туристички дестинации во секоја земја во светот: Погодете кое место е најпосетувано во Македонија

Zoom - 26.09.2023

реклама Осигурителната компанија All Clear од Велика Британија објави мапа на светот на која наместо името на државата е наведена туристичката дестинација за која најмногу се интересираат гостите од странство.