TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Toyota со освежување за Camry Hybrid

Авто Плус - 23.11.2020

Toyota подготви освежена верзија на својот Camry Hybrid наменет за европскиот пазар, која сега се одликува со суптилни унапредувања Унапредената Toyota Camry Hybrid за европскиот пазар пристигнува со редизајниран преден дел, кој вклучува ревидиран ...

Козметичко и технолошко освежување на големиот Toyota Camry

CARClub - 23.11.2020

Toyota подготви визуелно и технолошко освежување за големиот седан, кој го задржува истиот ефикасен хибриден погон. Toyota подготви освежување за Camry, кое иако не е драстично, сепак е доволно да го „затегне“ големиот хибриден седан.

Toyota GR Yaris со концентрат од коњски сили

Automedia - 21.11.2020

Yaris е најталентираната Toyota во моментов. Хибридот од една страна не троши ниту три литри, рели-болидот од друга страна реди рекорди. Некаде меѓу нив е GR Yaris. Toyota повторно се издвојува.