TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tимот на Жаре на тапет поради Спасе

Република - 05.10.2017

Во недела во 20:30 часот на „Телма“, публиката ќе го запознае тимот на Еден на Еден, поточно дел од момците и девојките сценаристи кои го создаваат најгледаното ток-шоу во Македонија. Заедно со Љубиша, Марина и Ива, на каучот кај Жаре гостува и ...

Запознајте го тимот на „Еден на Еден“

Црнобело - 06.10.2017

Во недела во 20:30 часот на „Телма“, публиката ќе го запознае тимот на Еден на Еден, поточно дел од момците и девојките сценаристи кои го создаваат најгледаното ток-шоу во Македонија. Заедно со Љубиша, Марина и Ива, на каучот кај Жаре гостува и ...

Во недела: Запознајте го тимот на „Еден на Еден“

Точка - 06.10.2017

Во недела во 20:30 часот на „Телма“, публиката ќе го запознае тимот на Еден на Еден, поточно дел од момците и девојките сценаристи кои го создаваат најгледаното ток-шоу во Македонија. Заедно со Љубиша, Марина и Ива, на каучот кај Жаре гостува и ...

ВИДЕО: Дали ова е Спасе од „Еден на Еден“?

Курир - 06.10.2017

Покрај Жаре, и публиката во студиото имаше можност да поставуваше прашања за гостите-сценаристи, а неколку од тие прашања, секако, беа поврзани со редовниот гледач Спасе. Дали тој конечно ќе се појави, може да погледнете во следната епизода на „Еден ...

Во недела: Tимот на Жаре на тапет поради Спасе

Panika.be - 06.10.2017

Во недела во 20:30 часот на „ Телма “, публиката ќе го запознае тимот на „ Еден на Еден “, поточно дел од момците и девојките сценаристи кои го создаваат најгледаното ток-шоу во Македонија.

ВИДЕО: Дали ова е Спасе од „Еден на Еден“?

Среќа.mk - 06.10.2017

Во недела во 20:30 часот на „Телма“, публиката ќе го запознае тимот на Еден на Еден, поточно дел од момците и девојките сценаристи кои го создаваат најгледаното ток-шоу во Македонија. Заедно со Љубиша, Марина и Ива, на каучот кај Жаре гостува и ...

Марјан Ѓорѓиевски дел од тимот на „Еден на Еден“

Кафе пауза - 07.10.2017

Во недела, во 20.30 часот на „Телма“, публиката ќе го запознае тимот на „Еден на Еден“, поточно дел од момците и девојките сценаристи кои го создаваат најгледаното ток-шоу во Македонија. Заедно со Љубиша, Марина и Ива, на каучот кај Жаре гостува и ...