TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба: Дела на МСУ и макета на постземјотресно Скопје во Краков

Вечер - 12.07.2019

Во Меѓународниот културен центар во Краков, Полска, е поставена изложба на уметнички дела од полски автори што ги поседува Музејот на современа уметност-Скопје. Пред полската јавноста се претставени 76 дела – цртежи, графики, скулптури, слики, ...

Изложбата „Сè што ни е заедничко“ на МСУ Скопје, во Музејот за современа уметност во Солун

Нова ТВ - 12.07.2019

“Сè што ни е заедничко” е основното мото во делата на 14 уметници од Југоисточна Европа во рамки на изложбата организирана од Музејот на современата уметност – Скопје, која ќе се отвори во среда, 17 јули во 20.00 часот во МоМУС – експериментален ...

Изложбата „Сè што ни е заедничко“ во организација на МСУ Скопје ќе биде претставена во Солун

Радио МОФ - 12.07.2019

„Сè што ни е заедничко” е основното мото во делата на 14 уметници од Југоисточна Европа во рамки на изложбата организирана од Музејот на современата уметност – Скопје, која ќе се отвори во среда, 17 јули во 20.00 часот во МоМУС – експериментален ...

Изложбата „Сè што ни е заедничко“ во организација на МСУ Скопје во Музејот за современа уметност во Солун

Република - 12.07.2019

“Сè што ни е заедничко” е основното мото во делата на 14 уметници од Југоисточна Европа во рамки на изложбата организирана од Музејот на современата уметност – Скопје, која ќе се отвори во среда, 17 јули во 20.00 часот во МоМУС – експериментален ...

Изложбата „Сè што ни е заедничко“ претставена во музеј во Солун

Макфакс - 12.07.2019

„Сè што ни е заедничко“ е основното мото во делата на 14 уметници од Југоисточна Европа во рамки на изложбата организирана од Музејот на современата уметност – Скопје, која ќе се отвори во среда, 17 јули во 20.00 часот во МоМУС – експериментален ...

Во Солун изложба на дела на уметници од ЈИЕ

+инфо - 12.07.2019

Во Музејот на современата уметност МоМУС во Солун в среда ќе биде отворена изложбата „Сè што ни е заедничко” организирана од Музејот на современата уметност (МСУ) од Скопје, на која ќе бидат претставени дела на 14 уметници од Југоисточна Европа.

Изложбата „Сè што ни е заедничко“ претставена во музеј во Солун

Centar - 12.07.2019

„Сè што ни е заедничко“ е основното мото во делата на 14 уметници од Југоисточна Европа во рамки на изложбата организирана од Музејот на современата уметност – Скопје, која ќе се отвори во среда, 17 јули во 20.00 часот во МоМУС – експериментален ...

Изложбата „Сè што ни е заедничко“ претставена во музеј во Солун

Н.Македонија - 12.07.2019

„Сè што ни е заедничко“ е основното мото во делата на 14 уметници од Југоисточна Европа во рамки на изложбата организирана од Музејот на современата уметност – Скопје, која ќе се отвори во среда, 17 јули во 20.00 часот во МоМУС – експериментален ...

Во Солун изложба на дела на уметници од ЈИЕ организирана од МСУ

Сител - 12.07.2019

Во Музејот на современата уметност МоМУС во Солун в среда ќе биде отворена изложбата „Сè што ни е заедничко” организирана од Музејот на современата уметност (МСУ) од Скопје, на која ќе бидат претставени дела на 14 уметници од Југоисточна Европа.

Во Солун изложба на дела на уметници од ЈИЕ организирана од МСУ

Опсервер - 12.07.2019

Во Музејот на современата уметност МоМУС во Солун в среда ќе биде отворена изложбата „Сè што ни е заедничко” организирана од Музејот на современата уметност (МСУ) од Скопје, на која ќе бидат претставени дела на 14 уметници од Југоисточна Европа.

Изложбата „Сè што ни е заедничко“ во организација на МСУ Скопје, претставена во Музејот за современа уметност во Солун

Скопје24 - 12.07.2019

“Сè што ни е заедничко” е основното мото во делата на 14 уметници од Југоисточна Европа во рамки на изложбата организирана од Музејот на современата уметност – Скопје, која ќе се отвори во среда, 17 јули во 20.00 часот во МоМУС – експериментален ...

Во Солун изложба на дела на уметници од ЈИЕ организирана од МСУ

MakPress - 12.07.2019

Во Музејот на современата уметност МоМУС во Солун в среда ќе биде отворена изложбата „Сè што ни е заедничко” организирана од Музејот на современата уметност (МСУ) од Скопје, на која ќе бидат претставени дела на 14 уметници од Југоисточна Европа.

Во Солун изложба на дела на уметници од ЈИЕ организирана од МСУ

А1 On - 12.07.2019

Во Музејот на современата уметност МоМУС во Солун в среда ќе биде отворена изложбата „Сè што ни е заедничко” организирана од Музејот на современата уметност (МСУ) од Скопје, на која ќе бидат претставени дела на 14 уметници од Југоисточна Европа.

Изложбата „Сè што ни е заедничко“ во организација на МСУ Скопје, претставена во Музејот за современа уметност во Солун

Либертас - 12.07.2019

“Сè што ни е заедничко” е основното мото во делата на 14 уметници од Југоисточна Европа во рамки на изложбата организирана од Музејот на современата уметност – Скопје, која ќе се отвори во среда, 17 јули во 20.00 часот во МоМУС – експериментален ...

МСУ оди во Солун со изложба на 14 уметници од Југоисточна Европа

Сакам да кажам - 12.07.2019

Во Музејот на современа уметност МоМУС во Солун в среда ќе се отвори изложбата „Сè што ни е заедничко“ организирана од Музејот на современата уметност (МСУ) од Скопје. Ќе се изложат дела на 14 уметници од Југоисточна Европа, а кураторки се Мира ...

Музејот на современата уметност се претставува во Солун

Н.Македонија - 13.07.2019

Изложбата со наслов „Сè што ни е заедничко“, во организација на Музејот на современата уметност, во Скопје се претставува во Музејот за современата уметност во Солун, во галеријата „МОМус“ – експериментален центар за уметности до 15 септември.