TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мртов маж најден на паркинг во Ново Лисиче

Телма - 11.01.2019

Тело на мртов маж е најдено на паркингот кај стара последна 5-ка во Ново Лисиче. Телото е откриено во 17.15 часот. Мажот е струполен и се наоѓа зад автомобил паркиран на обележаните места.

Скопјанец починал на паркинг во Ново Лисиче

+инфо - 11.01.2019

Скопјанец попладнево починал и паднал на паркинг кај старата последна постојка на линијата со број 5 во скопско Ново Лисиче. На телото не се најдени траги на насилство. Се претпоставува дека смртта кај граѓанинот кој бил роден 1943 година настапила ...

Мртов маж најден на паркинг во Ново Лисиче

Република - 11.01.2019

Тело на мртов маж е најдено попладнево на паркингот кај стара последна 5-ка во Ново Лисиче. Телото е откриено во 17.15 часот, јавува Телма. Мажот е струполен и се наоѓа зад автомобил паркиран на обележаните места.

Мртов маж најден на паркинг во Ново Лисиче

Слободен Печат - 11.01.2019

Тело на мртов маж е најдено на паркингот кај стара последна 5-ка во Ново Лисиче, информира телевизија Телма . Телото е откриено во 17.15 часот. Мажот е струполен и се наоѓа зад автомобил паркиран на обележаните места.Првичните сознанија се дека ...

Мртов маж најден на паркинг во Скопје

Скопје инфо - 11.01.2019

Тело на мртов маж е најдено попладнево на паркингот кај стара последна 5-ка во Ново Лисиче. Телото е откриено во 17.15 часот, јавува Телма. Мажот е струполен и се наоѓа зад автомобил паркиран на обележаните места.

Мртов маж најден на паркинг во Ново Лисиче

Нетпрес - 11.01.2019

Тело на мртов маж е најдено попладнево на паркингот кај стара последна 5-ка во Ново Лисиче. Телото е откриено во 17.15 часот, јавува Телма. Мажот е струполен и се наоѓа зад автомобил паркиран на обележаните места.

Мртов маж најден на паркинг во Скопје

Сител - 11.01.2019

Тело на мртов маж е најдено попладнево на паркингот кај стара последна 5-ка во Ново Лисиче. Телото е откриено во 17.15 часот. Мажот е струполен и се наоѓа зад автомобил паркиран на обележаните места.

Мртов маж пронајден на паркинг во Ново Лисиче

Press24 - 11.01.2019

Тело на мртов маж е најдено попладнево на паркингот кај стара последна 5-ка во Ново Лисиче. Телото е откриено во 17:15 часот, јавува Телма . Мажот е струполен и се наоѓа зад автомобил паркиран на обележаните места.

Мртов маж најден на паркинг во Ново Лисиче

МКД - 11.01.2019

Тело на мртов маж е најдено попладнево на паркингот кај стара последна 5-ка во Ново Лисиче. Првичните сознанија се дека станува збор за жител на соседната зграда. Засега нема информации за можната причина за смртта на починатиот.