TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Огромен камион згмечи џип, патниците имале огромна среќа (ВИДЕО)

Канал5 - 10.06.2021

Огромен камион без никакви проблеми помина преку теренецот. Миг на невнимание е доволен за сообраќајна несреќа, особено ако возите огромно возило преку површински рудник и не се надевате на други учесници во „сообраќајот“.

(ВИДЕО)  Со огромен камион прегазил СУВ – патниците преживеале!

Екран - 10.06.2021

Огромен камион без никакви проблеми мина низ теренецот. Миг на невнимание е доволен за сообраќајна несреќа, особено ако огромно возило возите преку површински рудник и не се надевате на други учесници во „сообраќајот“.

Колку среќа имаа патниците во џипот! (снимка)

Таратур - 10.06.2021

Миг на невнимание е доволен за сообраќајна несреќа, особено ако возите огромно возило преку површински рудник и не се надевате на други учесници во „сообраќајот“. Во овој случај, оштетен е теренецот Suzuki со тројца членови на службата за одржување.