TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Народни верувања: Ако ги забележите овие знаци, тоа значи дека наскоро ќе добиете многу пари

Sky - 13.06.2018

Според традиционалните верувања ова значи дека наскоро ќе добиете пари, а колкава ќе биде сумата зависи од вашата среќа. Бројот 8 го гледате почесто од обично Бројот 8 укажува на среќа, целосно е симетричен и симболизира рамнотежа.

Каде во светот може да пиете најскапо кафе, а каде најевтино?

Факултети - 13.06.2018

Швајцарската банка и компанија за финансиски услуги – UBS (United Bank of Switzerland) во рамките на големото годишно истражување за цените и заработките, меѓу другото, се позанимавала и со цените на кафето во различни градови во светот.

Каде ќе пиете најевтино, а каде најскапо кафе низ светот?

Кајгана - 12.06.2018

Швајцарската банка и компанија за финансиски услуги UBS (United Bank of Switzerland) во рамките на големото годишно истражување за цените и заработката, меѓу другото ги испита и цените на кафето во различни градови ширум светот.