TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во 2022 најголем буџет за дипломатијата

МКД - 28.11.2021

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска го претстави Буџетот на Министерството за надворешни работи за 2022 година кој воедно преставува историски најголемиот буџет на МНР, со кој не само што се прекинува праксата за намалување на ...

Историски најголем буџет на МНР за 2022 година

Независен - 28.11.2021

Една милијарда и шестотини и педесет милиони денари, или околу 27 милиони евра, што преставува зголемување од 28 проценти, односно нешто над 360 милиони денари, или околу шест милиони евра повеќе од лани, изнесува буџетот на Министерството за ...

Историски најголем буџет за дипломатијата

ТВ21 - 28.11.2021

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, на денешната прес конференција го претстави Буџетот на министерството за надворешни работи за 2022 година кој воедно преставува историски најголемиот буџет на МНР, со кој не само што се прекинува ...

Османи: В година историски најголем буџет за дипломатијата

Мета - 28.11.2021

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, на денешната прес конференција го претстави Буџетот на министерството за надворешни работи за 2022 година за кој како што рече, преставува историски најголемиот буџет на МНР.

МНР: Историски најголем буџет за дипломатијата

Канал5 - 28.11.2021

Буџетот на МНР за 2022 година е предвиден на една милијарда и шестотини и педесет милиони денари, или околу 27 милиони евра. Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, на денешната прес конференција го претстави Буџетот на министерството за ...

Историски најголем буџет за дипломатијата

360 степени - 28.11.2021

Буџетот на МНР за 2022 година е предвиден на една милијарда и шестотини и педесет милиони денари, или околу 27 милиони евра, што претставува зголемување од нешто над 360 милиони денари, или околу шест милиони евра, рече Османи на денешната ...

Историски најголем буџет за дипломатијата

24Инфо - 28.11.2021

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, на денешната прес конференција го претстави Буџетот на министерството за надворешни работи за 2022 година кој воедно преставува историски најголемиот буџет на МНР, со кој не само што се прекинува ...

Историски најголем буџет на МНР за 2022 година

Lider - 28.11.2021

Една милијарда и шестотини и педесет милиони денари, или околу 27 милиони евра, што преставува зголемување од 28 проценти, односно нешто над 360 милиони денари, или околу шест милиони евра повеќе од лани, изнесува буџетот на Министерството за ...

Историски најголем буџет на МНР за 2022 година

Бизнис Вести - 28.11.2021

Една милијарда и шестотини и педесет милиони денари, или околу 27 милиони евра, што преставува зголемување од 28 проценти, односно нешто над 360 милиони денари, или околу шест милиони евра повеќе од лани, изнесува буџетот на Министерството за ...