TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Игра која веројатно не сте ја слушнале, може да стане најпопуларна во светот

Кајгана - 14.08.2019

Креаторите на играта Roblox објавиле дека го надминале лимитот од 100 милиони активни играчи месечно. Со тоа, Roblox смета дека ќе ги престигнат популарните игри Fortnite и Minecraft. Според најновите информации, Fortnite во август мината година ...

Играта за која не сте слушнале може да биде најпопуларна на светот (ВИДЕО)

USB - 14.08.2019

Креаторите на играта Roblox oбјавија дека го надминаа лимитот од 100 милиони активни играчи месечно. Со тоа, Roblox смета дека ќе ги престигнат популарните игри Fortnite и Minecraft. Според најновите информации, Fortnite во август мината година ...