TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Возови на смртта“ нова збирка песни на Зоран Пејковски

Опсервер - 30.06.2020

Битола, 30 јуни 2020 () – „Возови на смртта“ е нова збирка песни потпишана од битолчанецот Зоран Пејковски што ја објави издавачката куќа „Паблишер“ од Скопје. Според рецензнтот проф. д-р Венко Андоновски, за „Возови на смртта“ е една исклучително ...

„Возови на смртта“ нова збирка песни на Зоран Пејковски

Вечер Прес - 30.06.2020

„Возови на смртта“ е нова збирка песни потпишана од битолчанецот Зоран Пејковски што ја објави издавачката куќа „Паблишер“ од Скопје. Според рецензнтот проф. д-р Венко Андоновски, за „Возови на смртта“ е една исклучително добра, кристално избрусена ...

„Возови на смртта“ нова збирка песни на Зоран Пејковски

А1 On - 30.06.2020

„Возови на смртта“ е нова збирка песни потпишана од битолчанецот Зоран Пејковски што ја објави издавачката куќа „Паблишер“ од Скопје. Според рецензнтот проф. д-р Венко Андоновски, за „Возови на смртта“ е една исклучително добра, кристално избрусена ...

„Возови на смртта” нова збирка песни на Зоран Пејковски

ММС - 30.06.2020

„Возови на смртта” е нова збирка песни потпишана од битолчанецот Зоран Пејковски што ја објави издавачката куќа „Паблишер” од Скопје. Според рецензнтот проф. д-р Венко Андоновски, за „Возови на смртта” е една исклучително добра, кристално избрусена ...

„Возови на смртта“ нова збирка песни на Зоран Пејковски

MakPress - 30.06.2020

„Возови на смртта“ е нова збирка песни потпишана од битолчанецот Зоран Пејковски што ја објави издавачката куќа „Паблишер“ од Скопје. Според рецензнтот проф. д-р Венко Андоновски, за „Возови на смртта“ е една исклучително добра, кристално избрусена ...

„Возови на смртта“ нова збирка песни на Зоран Пејковски

Нетпрес - 30.06.2020

„Возови на смртта“ е нова збирка песни потпишана од Зоран Пејковски што неодмана се појави во издание на издавачката куќа „Паблишер“ од Скопје, Според рецензнтот проф. д-р Венко Андоновски, за „Возови на смртта“ е една исклучително добра, кристално ...