TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филмовите на Amazon наскоро ќе се прикажуваат во Кината

Телефони.мк - 26.11.2022

Amazon во последните години ги зголемува своите инвестиции во оригинална содржина преку стриминг сервисот Prime Video и телевизиското студио. Минатата година потроши дури 13 милијарди долари на содржина за своите музички и видео сервиси, што е за ...

Филмовите на Amazon наскоро ќе се прикажуваат и во кино

Иновативност - 25.11.2022

Amazon последните години ги зголемува своите инвестиции во оригинални содржин преку стриминг сервисот Prime Video и телевизиски студија. Минатата година компанијата потрошила дури 13 милијарди долари за своите музички и видеосервиси, што е 2 ...