TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се повреди дете во Пепелиште: Запалило две петарди, му пукнале во рака!

Фокус - 12.01.2018

На тринаесетгодишно момче од село Пепелиште, Неготино, му пукнале две петарди во рака. Настанот се случил завчера, во вечерните часови. Според СВР Велес, момчето се обидело да ги запали двете петарди истовремено, при што му пукнале и му направиле ...

Тринаесетгодишник повреден од петарди во неготинско Пепелиште

+инфо - 12.01.2018

Тринаесетгодишник бил повреден на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21.30 часот. Тринаесетгодишник бил повреден на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали ...

Се повреди дете во Пепелиште: Запалило две петарди, му пукнале во рака!

Република - 12.01.2018

На тринаесетгодишно момче од село Пепелиште, Неготино, му пукнале две петарди во рака. Настанот се случил завчера, во вечерните часови. Според СВР Велес, момчето се обидело да ги запали двете петарди истовремено, при што му пукнале и му направиле ...

Тринаесетгодишник повреден од петарди во неготинско Пепелиште

Сител - 12.01.2018

Тринаесетгодишник бил повреден на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21.30 часот, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Бизарна несреќа во Македонија: Петарда му разнесе два прста на дете

Press24 - 12.01.2018

Тринаесет годишно дете билоповредено на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21 часот и 30 минути, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

13-годишник повреден од петарди во неготинско Пепелиште

А1 On - 12.01.2018

Тринаесетгодишник бил повреден на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21.30 часот, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Несреќа во Македонија: Петарда му разнесе два прста на дете

Курир - 12.01.2018

Тринаесет годишно дете билоповредено на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21 часот и 30 минути, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Тринаесетгодишник повреден од петарди во неготинско Пепелиште

Канал5 - 12.01.2018

Тринаесетгодишник бил повреден на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21.30 часот, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Петарда му разнесе два прста на дете

Пулс24 - 12.01.2018

Тринаесет годишно дете билоповредено на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21 часот и 30 минути, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Петарда му разнесе два прста на дете

Нетпрес - 12.01.2018

Тринаесет годишно дете билоповредено на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21 часот и 30 минути, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Петарда пукнала во раката на 13-годишник во неготинско Пепелиште

Локално - 12.01.2018

Тринаесетгодишник бил повреден на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21.30 часот, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Несреќа во Македонија: Петарда му разнесе два прста на дете

Скопје24 - 12.01.2018

Тринаесет годишно дете било повредено на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21 часот и 30 минути, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Петарда му разнесе два прста на дете

Точка - 12.01.2018

13-годишно дете билоповредено на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21 часот и 30 минути, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Тринаесетгодишник повреден од петарди во неготинско Пепелиште

Либертас - 12.01.2018

Тринаесетгодишник бил повреден на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21.30 часот, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.