TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спортскиот центар „Ново Лисиче“ доби модерна фитнес опрема

Пулс24 - 09.12.2016

Денеска, 9.12.2016 година, во Спортскиот центар „Ново Лисиче“ во истоимената населба во Општина Аеродром стигна нова фитнес опрема, која ќе внесе нови содржини во Фитнес центарот и ќе овозможи значително да се подобрат условите за спортување во овој ...

СЦ „Ново Лисиче“ доби модерна фитнес опрема

Нетпрес - 09.12.2016

Во Спортскиот центар „Ново Лисиче“ денеска стигна нова фитнес опрема, која ќе внесе нови содржини во Фитнес центарот и ќе овозможи значително да се подобрат условите за спортување во овој спортско-рекреативен објект.

Спортскиот центар „Ново Лисиче“ доби модерна фитнес опрема

Вечер Прес - 10.12.2016

Во спортскиот центар „Ново Лисиче" во истоимената населба во Општина Аеродром стигна нова фитнес опрема, која ќе внесе нови содржини во Фитнес центарот и ќе овозможи значително да се подобрат условите за спортување во овој спортско-рекреативен ...