TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Португалскиот Парламент усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата

24 Вести - 21.02.2020

Португалскиот Парламент синоќа усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата, опција што постои во мал број земји. Усвоените текстови сега треба да бидат консолидирани во еден за кој Парламентот ќе го изгласа подоцна, веројатно до летото.

Португалскиот Парламент усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата

Сител - 21.02.2020

Португалскиот Парламент синоќа усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата, опција што постои во мал број земји. Усвоените текстови сега треба да бидат консолидирани во еден за кој Парламентот ќе го изгласа подоцна, веројатно до летото.

Португалскиот Парламент усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата

Опсервер - 21.02.2020

– Португалскиот Парламент синоќа усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата, опција што постои во мал број земји. Усвоените текстови сега треба да бидат консолидирани во еден за кој Парламентот ќе го изгласа подоцна, веројатно до ...

Португалскиот Парламент усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата

А1 On - 21.02.2020

Португалскиот Парламент синоќа усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата, опција што постои во мал број земји. Усвоените текстови сега треба да бидат консолидирани во еден за кој Парламентот ќе го изгласа подоцна, веројатно до летото.

Португалскиот Парламент усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата

Либертас - 21.02.2020

Усвоените текстови сега треба да бидат консолидирани во еден за кој Парламентот ќе го изгласа подоцна, веројатно до летото. Португалскиот Парламент го отфрли нацрт-законот за еутаназија во мај 2018 година.

Португалскиот парламент усвои пет предлог-закони за легализација на евтаназијата

Факултети - 21.02.2020

Португалскиот парламент синоќа усвои пет предлог-закони за легализација на евтаназијата, опција што постои во мал број земји. Усвоените текстови сега треба да бидат консолидирани во еден кој парламентот ќе го изгласа подоцна.

Португалскиот Парламент усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата

24Инфо - 21.02.2020

Португалскиот Парламент синоќа усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата, опција што постои во мал број земји. Усвоените текстови сега треба да бидат консолидирани во еден за кој Парламентот ќе го изгласа подоцна, веројатно до летото.

Португалскиот Парламент усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата

Нетпрес - 21.02.2020

Португалскиот Парламент синоќа усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата, опција што постои во мал број земји. Усвоените текстови сега треба да бидат консолидирани во еден за кој Парламентот ќе го изгласа подоцна, веројатно до летото.

Португалскиот Парламент усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата

MakPress - 21.02.2020

Португалскиот Парламент синоќа усвои пет предлог-закони за легализација на еутаназијата, опција што постои во мал број земји. Усвоените текстови сега треба да бидат консолидирани во еден за кој Парламентот ќе го изгласа подоцна, веројатно до летото.