TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возеле без возачки дозволи и предизвикале сообраќајки во Тетовско

Независен - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удриле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Тинејџери возеле без возачки дозволи и предизвикале сообраќајки во Тетовско

Локално - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Шеснаесетгодишник со „голф“ се забил во куќа во Теарце

24Инфо - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф” ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Двајца повредени откако „голф“ удри во куќа

Слободен Печат - 22.07.2019

Возилото го управувал 16-годишник кој немал положено за возачка дозвола. Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „голф” ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце.

Возеле без возачки дозволи и предизвикале сообраќајки во Тетовско

Сител - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Возеле без возачки дозволи: Малолетници удриле во ѕид и завршиле во тетовската болница

Press24 - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Возеле без возачки дозволи во Тетово: Три лица завршија во болница

Курир - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Возеле без дозволи и предизвикале сообраќајки во Тетово, две момчиња завршија во болница

ТВ21 - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Возеле без возачки дозволи и предизвикале сообраќајки во Тетовско

Опсервер - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Во тетовско Теарце: Момче без возачка со „Голф“ удрило во куќа

PressingTV - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Возеле без возачки дозволи и предизвикале сообраќајки во Тетовско

А1 On - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

16-годишник со „голф“ се забил во куќа во Теарце

iPortal - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф” ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Тинејџери без возачка со „Голф“ се забиле во куќа во Теарце

Република - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Возеле без возачки дозволи и предизвикале сообраќајки

Вечер - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „фолксваген голф“ удриле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопштија од СВР-Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици што го управувал ...

Возеле без возачки дозволи и предизвикале сообраќајки во Тетовско

Канал5 - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф" ноќеска удреле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...

Возеле без возачки дозволи и предизвикале сообраќајки во Тетовско

MakPress - 22.07.2019

Две момчиња на возраст 16 и 17 години завршиле во болница во Тетово, откако со автомобил „Фолксваген Голф“ ноќеска удриле во ѕид од куќа во тетовско Теарце. Како што соопшти СВР Тетово, возилото со тетовски регистарски таблици, што го управувал ...