TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Словенечкиот државен врв смета дека земјата добро се справува со коронавирусот

А1 On - 26.03.2020

Словенечкиот државен врв смета дека земјата засега успешно се справува со пандемијата на коронавирусот, но предупредува дека место за големо задоволство се уште нема, јави дописникот на МИА од Љубљана.

Пахор: Ја контролираме епидемијата, се согласувам да испратиме војска на границата со Хрватска

Макфакс - 26.03.2020

Словенечкиот претседател Борут Пахор изјави дека се согласил да се испрати војска на јужната граница заради опасност од илегална миграција, но дури откако ќе се обезбеди двотретинско мнозинство во парламентот.

Пахор: Се согласувам да испратиме војска на границата со Хрватска

24Инфо - 26.03.2020

Словенечкиот претседател Борут Пахор изјави дека се согласил да се испрати војска на јужната граница заради опасност од илегална миграција, но дури откако ќе се обезбеди двотретинско мнозинство во парламентот.

Пахор: Ја контролираме епидемијата, се согласувам да испратиме војска на границата со Хрватска

Точка - 26.03.2020

Словенечкиот претседател Борут Пахор изјави дека се согласил да се испрати војска на јужната граница заради опасност од илегална миграција, но дури откако ќе се обезбеди двотретинско мнозинство во парламентот.

Словенечкиот државен врв смета дека земјата добро се справува со коронавирусот

CivilMedia - 26.03.2020

Словенечкиот државен врв смета дека земјата засега успешно се справува со пандемијата на коронавирусот, но предупредува дека место за големо задоволство се уште нема, јави дописникот на МИА од Љубљана.

Словенечкиот државен врв смета дека земјата добро се справува со коронавирусот

24Инфо - 26.03.2020

Словенечкиот државен врв смета дека земјата засега успешно се справува со пандемијата на коронавирусот, но предупредува дека место за големо задоволство се уште нема, јави дописникот на МИА од Љубљана.

Словенечкиот државен врв смета дека земјата добро се справува со коронавирусот

Нетпрес - 26.03.2020

Словенечкиот државен врв смета дека земјата засега успешно се справува со пандемијата на коронавирусот, но предупредува дека место за големо задоволство се уште нема, јави дописникот на МИА од Љубљана.

Словенечкиот државен врв смета дека земјата добро се справува со коронавирусот

Опсервер - 26.03.2020

Словенечкиот државен врв смета дека земјата засега успешно се справува со пандемијата на коронавирусот, но предупредува дека место за големо задоволство се уште нема, јави дописникот на МИА од Љубљана.

Словенечкиот државен врв смета дека земјата добро се справува со коронавирусот

MakPress - 26.03.2020

[photo] Словенечкиот државен врв смета дека земјата засега успешно се справува со пандемијата на коронавирусот, но предупредува дека место за големо задоволство се уште нема, јави дописникот на МИА од Љубљана.