TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бериша: Предлог-законот за косовска војска ќе биде поднесен до април...

Н.Македонија - 12.01.2018

Бериша: Предлог-законот за косовска војска ќе биде поднесен до април Косовскиот министер за безбедносните сили Рустем Бериша изјави дека неговото Министерство, најдоцна до април ќе го поднесе во Владата предлог-законот за формирање на војска на ...

Законот за косовска војска ќе биде поднесен до Владата најдоцна до април

Сител - 12.01.2018

Косовскиот министер за безбедносните сили Рустем Бериша изјави дека неговото Министерство, најдоцна до април ќе го поднесе во Владата предлог-законот за формирање на војска на Косово. Бериша посочи дека косовските безбедносни сили се целосно ...

Бериша: Предлог-законот за косовска војска ќе биде поднесен до април

Р.С.Европа - 12.01.2018

Косовскиот министер за безбедносните сили Рустем Бериша изјави дека неговото Министерство, најдоцна до април ќе го поднесе во Владата предлог-законот за формирање на војска на Косово. Бериша посочи дека косовските безбедносни сили се целосно ...