TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пет митови за електричните автомобили

Кајгана - 16.05.2018

Последните неколку години во фокусот на автомобилската индустрија се најдоа електричните автомобили, кои земаат сѐ поголем замав на пазарот и изгледаат како мудра инвестиција за иднината. Сепак, и покрај големиот успех на овие автомобили, постојат ...

Пет митови за електричните автомобили

Локално - 16.05.2018

Последните неколку години во фокусот на автомобилската индустрија се најдоа електричните автомобили, кои земаат сѐ поголем замав на пазарот и изгледаат како мудра инвестиција за иднината. Сепак, и покрај големиот успех на овие автомобили, постојат ...