TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитриевски: Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација

24Инфо - 21.10.2021

Независниот кандидат за градоначалник на општина Куманово Максим Димитриевски, во вчерашното гостување во дебатната емисија на телевизија 24 потенцираше дека Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација, го има во домаќинствата и ...

Максим Димитриевски: Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација

Република - 21.10.2021

Независниот кандидат за градоначалник и актуелен градонаочалник на општина Куманово, Максим Димитриевски, во гостување во дебатната емисија на ТВ 24 потенцираше дека Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација.

Максим Димитриевски: Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација

Курир - 21.10.2021

Независниот кандидат за градоначалник на општина Куманово Максим Димитриевски, во вчерашното гостување во дебатната емисија на телевизија 24 потенцираше дека Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација, го има во домаќинствата и ...

Димитриевски: Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација

Lider - 21.10.2021

Независниот кандидат за градоначалник на општина Куманово Максим Димитриевски, во вчерашното гостување во дебатната емисија на телевизија 24 потенцираше дека Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација, го има во домаќинствата и ...

Димитриевски: Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација

Кумановски м. - 21.10.2021

Независниот кандидат за градоначалник на општина Куманово Максим Димитриевски, во вчерашното гостување во дебатната емисија на телевизија 24 потенцираше дека Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација, го има во домаќинствата и ...

Максим Димитриевски: Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација

Нетпрес - 21.10.2021

Независниот кандидат за градоначалник на општина Куманово Максим Димитриевски, во вчерашното гостување во дебатната емисија на телевизија 24 потенцираше дека Куманово е единствениот град којшто има и развива гасификација, го има во домаќинствата и ...