TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривични пријави за неколку вработени во општината Кривогаштани

Канал5 - 16.05.2019

Општина Кривогаштани до Основното јавно обвинителство во Прилеп ќе поднесе кривична пријава против неколку вработени во локалната самоуправа по две основи: за несовесно работење и за злоупотреба на службената положба и овластувања.

Кривични пријави на општина Кривогаштани за вработени во локалната самоуправа

Независен - 16.05.2019

Општина Кривогаштани до Основното јавно обвинителство во Прилеп ќе поднесе кривична пријава против неколку вработени во локалната самоуправа по две основи: за несовесно работење и за злоупотреба на службената положба и овластувања.

Општина Кривогаштани ќе поднесе кривични пријави за вработени во локалната самоуправа

MakPress - 16.05.2019

Општина Кривогаштани до Основното јавно обвинителство во Прилеп ќе поднесе кривична пријава против неколку вработени во локалната самоуправа по две основи: за несовесно работење и за злоупотреба на службената положба и овластувања.