TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сугарески: Започнавме инвестициски циклус од 850 милиони евра во патната инфраструктура

Алсат-М - 25.08.2019

„Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме. Ветивме и интензивно работиме на унапредување на целокупната ...

Сугарески: Реализираме историски најголеми инвестиции во инфраструктурата

МКД - 25.08.2019

Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме. Ветивме и интензивно работиме на унапредување на целокупната ...

Сугарески: Се гради како никогаш досега

Сител - 25.08.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски на денешната прес конференција рече дека се гради како никогаш досега. - Досега изградивме и рехабилитиравме преку 500 километри патишта, инвестиции со вкупна вредност од околу 540 милиони евра.

СУГАРЕВСКИ: “Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме”

Магазин - 25.08.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски на денешната прес конференција рече дека Владата ги исполнува сите ветувања што ги дала пред граѓаните на Република Македонија. Сугаревски на денешната прес конференција рече дека интензивно се работи ...

Сугарески: Почнавме инвестициски циклус од 850 милиони евра во патната инфраструктура

PressingTV - 25.08.2019

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, истакна дека интензивно се работи на унапредување на целокупната инфраструктура во земјата. Министерот посочува дека силно се вложува во изградба на нови патишта како и рехабилитација на старите кои ...

Сугарески: ВМРО-ДПМНЕ парите ги трошеше на споменици, ние ги вложуваме во инфраструктура

24Инфо - 25.08.2019

Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме. Ветивме и интензивно работиме на унапредување на целокупната инфраструктура. Ветивме и силно вложуваме во изградба на нови патишта како и рехабилитација на старите ...

(Видео) Сугарески: Започнавме инвестициски циклус од 850 милиони евра во патната инфраструктура

Макфакс - 25.08.2019

,,Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме.Ветивме и интензивно работиме на унапредување на целокупната ...

(Видео) Сугарески: Започнавме инвестициски циклус од 850 милиони евра во патната инфраструктура

Centar - 25.08.2019

,,Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме.Ветивме и интензивно работиме на унапредување на целокупната ...

Сугарески: Почнавме инвестициски циклус од 850 милиони евра во патната инфраструктура

Канал5 - 25.08.2019

Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме. Ветивме и интензивно работиме на унапредување на целокупната инфраструктура.

СДСМ најави инфраструктурен инвестициски циклус од 850 милиони евра

AKO - 25.08.2019

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, најави инвестиции од 850 милиони евра во наредните неколку години: ,,Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме.

Сугарески: ВМРО-ДПМНЕ парите ги трошеше на споменици, ние ги вложуваме во инфраструктура

iPortal - 25.08.2019

Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме. Ветивме и интензивно работиме на унапредување на целокупната инфраструктура. Ветивме и силно вложуваме во изградба на нови патишта како и рехабилитација на старите ...

Сугаревски: Се гради насекаде, како никогаш до сега!

Фокус - 25.08.2019

„Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме, изјави денеска министерот Горан Сугаревски.

Сугарески: Започнавме инвестициски циклус од 850 милиони евра во патната инфраструктура

Скопје1 - 25.08.2019

Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме. Ветивме и интензивно работиме на унапредување на целокупната инфраструктура.

Сугарески: Почнавме инвестициски циклус од 850 милиони евра во патната инфраструктура

Сител - 25.08.2019

-Владата предводена од СДСМ, во овој момент инвестира преку 850 милиони евра во проекти во патната инфраструктура. Во тек е изградба на автопатот Кичево – Охрид, за кој морам да истакнам дека се направија сите максимални напори за да може да се ...

Сугарески: Почнавме инвестиции од 850 милиони евра во патната инфраструктура

4NEWS - 25.08.2019

Ветивме изградба на железницата и тоа го реализираме. Ја гасифицираме цела држава, градиме нови водоводи и канализации. Во овој момент Владата предводена од СДСМ ги реализира историски најголемите инвестици во инфраструктурата.

Сугарески: Почнавме инвестициски циклус од 850 милиони евра во патната инфраструктура

Либертас - 25.08.2019

соопштение на СДСМ: Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Хаосот од 11 години дивеење на ВМРО-ДПМНЕ во инфраструктурата конечно го запревме.