TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џеј Ло, Колдплеј, Били Ајлиш... ѕвездите ќе настапат на концертите Global Citizen Live

Канал5 - 23.09.2021

Некои од најголемите поп -имиња од Били Ајлиш до БТС и Елтон Џон ќе ја поддржат со свој настан Global Citizen во сабота во обид да ја подигнат глобалната свест за климатските промени, гладот ​​и правото за пристап до вакцини за сите.

Светските ѕвезди со концерти за поддршка на вакцинацијата и против климатските промени

Опсервер - 23.09.2021

– Џеј Ло, „Колдплеј“, Били Ајлиш, „БТС“ и Елтон Џон, меѓу другите, в сабота ќе имаат настапи низ цел свет, под насловот „Граѓанин на светот“ ( Global citizen ), а целта е покревање на глобалната свест за климатските промени, гладот ​​и правото за ...

КОНЦЕРТИ НА ШЕСТ КОНТИНЕНТИ Светските ѕвезди со настап за вакцинацијата и против климатските промени

+инфо - 23.09.2021

На шест континенти, уметниците ќе им помогнат на граѓаните да бараат од владите, големите корпорации и филантропите да работат заедно за да ја заштитат планетата и да ја победат сиромаштијата, се наведува во соопштението на невладината организација ...

Од Лондон до Њујорк: Светските ѕвезди со концерти за поддршка на вакцинацијата и против климатските промени

Независен - 23.09.2021

САД – Џеј Ло, „Колдплеј“, Били Ајлиш, „БТС“ и Елтон Џон, меѓу другите, в сабота ќе имаат настапи низ цел свет, под насловот „Граѓанин на светот“ ( Global citizen ), а целта е покревање на глобалната свест за климатските промени, гладот ​​и правото ...

Џеј Ло, Колдплеј, Били Ајлиш, Камила Кабејо и Елтон Џон ќе пеат за поддршка на вакцинацијата и против климатските ...

ММС - 23.09.2021

Џеј Ло, „Колдплеј”, Били Ајлиш, „БТС” и Елтон Џон, меѓу другите, в сабота ќе имаат настапи низ цел свет, под насловот „Граѓанин на светот” ( Global citizen ), а целта е покревање на глобалната свест за климатските промени, гладот ​​и правото за ...

Светските ѕвезди со концерти за поддршка на вакцинацијата и против климатските промени

Вечер Прес - 23.09.2021

Џеј Ло, „Колдплеј“, Били Ајлиш, „БТС“ и Елтон Џон, меѓу другите, в сабота ќе имаат настапи низ цел свет, под насловот „Граѓанин на светот“ ( Global citizen ), а целта е покревање на глобалната свест за климатските промени, гладот ​​и правото за ...

Светските ѕвезди со концерти за поддршка на вакцинацијата и против климатските промени

MakPress - 23.09.2021

Џеј Ло, „Колдплеј“, Били Ајлиш, „БТС“ и Елтон Џон, меѓу другите, в сабота ќе имаат настапи низ цел свет, под насловот „Граѓанин на светот“ (Global citizen), а целта е покревање на глобалната свест за климатските промени, гладот ​​и правото за ...