TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вице Заев: ВМРО ДПМНЕ да ги докаже тврдењата

Канал5 - 09.08.2020

На прашањата од ВМРО ДПМНЕ одговор од Вице Заев. Во дописот до медиумите ги повикува ВМРО ДПМНЕ ако има докази за она што го тврдат тогаш да ги пријават во обвинителство. -Јас сум подготвен да одговарам, вели Вице Заев во реакцијата.

Вечерен преглед на вести: Сите докази што ги има ВМРО-ДПМНЕ да ги пријави, Вице Заев ќе бара надомест на штетата на ...

Frontline - 09.08.2020

ВИЦЕ ЗАЕВ: Сè што имаат ВМРО-ДПМНЕ како доказ да пријават, јас ќе барам надомест на штетата на суд. ДИРЕКТОРКАТА на ДЗСИ во самоизолација , контактирала со член на семејството позитивен на КОВИД-19.

Вице Заев: ВМРО-ДПМНЕ ако има докази нека ги даде на институциите, а јас ќе барам да докажат пред суд

А1 On - 09.08.2020

Братот на лидерот на СДСМ, Вице Заев, преку писмена реакција до јавноста, ги демантира денешните обвинувања од ВМРО ДПМНЕ. „По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам ...

Вице Заев реагира: Aко не е лага тоа што го тврдат, тогаш секој доказ или сомнеж да го пријават во ОЈО, јас сум ...

Република - 09.08.2020

По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам го доуништиваат она што останало во нивните редови, се вели во реакцијата на Вице Заев на денешното соопштение од партијата, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје или власта е неспособна да се справи со обични ...

Курир - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје?! Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје?!- прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје?!

Макфакс - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје?! Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје?! Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се ...

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје?

+инфо - 09.08.2020

Ова е пракса веќе три години. Криминалот и мафијашките пресметки мора да запрат. За ова мора да има одговорност. Безбедноста на граѓаните е пред сè, наведено е во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје?!

Канал5 - 09.08.2020

Дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје?! Или власта е неспособна да се справи со обични мафијаши?! Дали Вице Заев се активира и во Скопје?! Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде ...

ВМРО ДПМНЕ: Дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје?! Или власта е неспособна да се справи со обични ...

Скопје1 - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје?! Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје?! Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се ...

ВМРО-ДПМНЕ прашува: Дали Вице Заев стои зад опожарените возила во Лисиче?

Република - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје? Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје? Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се ...

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје?!

Вечер - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје?! Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје?! Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се ...

За запалените коли во Ново Лисиче ВМРО ДПМНЕ прашува дали бил виновен Вице Заев?

Либертас - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје? Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје? Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се ...

Дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје?! Или власта е неспособна да се справи со обични мафијаши?!

24Инфо - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје?! Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје?! Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се ...

ВМРО-ДПМНЕ ЗА ЗАПАЛЕНИТЕ АВТОМОБИЛИ: Дали Вице Заев се активира и во Скопје?

Денешен - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје? Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје? Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се ...

Дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје, прашува ВМРО-ДПМНЕ

Фокус - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје?! Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје?!, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Вице Заев стои зад опожарените возила во Лисиче?

Нетпрес - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје? Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје? Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се ...

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Вице Заев е нарачателот на палењето на возила во Скопје?

А1 On - 09.08.2020

“Дали Вице Заев се активира и во Скопје?! Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје?!”, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ прашува дали Вице Заев стои зад опожарените автомобили во Скопје

Локално - 09.08.2020

Дали Вице Заев се активира и во Скопје?! Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје?! Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се ...

Вице Заев: По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката

Макфакс - 09.08.2020

По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам го доуништиваат она што останало во нивните редови, реагира Вице Заев, на соопштението од ВМРО-ДПМНЕ во кое прашуваат дали ...

Вице Заев: По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката

Вечер - 09.08.2020

По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам го доуништиваат она што останало во нивните редови, реагира Вице Заев, на соопштението од ВМРО-ДПМНЕ во кое прашуваат дали ...

ВИЦЕ ЗАЕВ ЖЕСТОКО ДО ВМРО-ДПМНЕ - на суд ќе ги докажуваат подлите лаги за запалените автомобили

Фактор - 09.08.2020

Братот на лидерот на СДСМ, Вице Заев, преку писмена реакција до јавноста, ги демантира денешните обвинувања од ВМРО ДПМНЕ. „По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам ...

Вице Заев: Се што имаат ВМРО-ДПМНЕ како доказ да пријават, јас ќе барам надомест на штетата на суд

Локално - 09.08.2020

„По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам го доуништиваат она што останало во нивните редови. ВМРО-ДПМНЕ, ги повикувам, ако не е лага тоа што го тврдат, тогаш веднаш, ...

Вице Заев: По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката

24Инфо - 09.08.2020

По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам го доуништиваат она што останало во нивните редови, реагира Вице Заев, на соопштението од ВМРО-ДПМНЕ во кое прашуваат дали ...

Вице Заев кон ВМРО-ДПМНЕ: Далеку сте од етиката и со аматеризам доуништувате се што останало во вашите редови!

Фокус - 09.08.2020

Братот на Зоран Заев, Вице Заев реагираше на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ, во кое од партијата прашуваат дали тој е нарачател на палењето на возила во Скопје. „По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и ...

Вице Заев: ВМРО ДПМНЕ да ги докаже тврдењата против мене

Магазин - 09.08.2020

Братот на лидерот на СДСМ, Вице Заев, преку писмена реакција до јавноста, ги демантира денешните обвинувања од ВМРО ДПМНЕ. „По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам ...

ВИЦЕ ЗАЕВ ДО ВМРО-ДПМНЕ: Ќе мора на суд да докажете

Денешен - 09.08.2020

-Јас сум подготвен да одговарам, вели Вице Заев во реакцијата. -Но ако немаат ништо од тоа, како и што сум сигурен дека немаат, тогаш еднаш засекогаш треба да се стави крај на импровизациите во политиката, етикетите, подлите лаги и напади и омрзата ...

Вице Заев: ВМРО-ДПМНЕ ако има докази нека ги даде на институциите, а јас ќе барам да докажат пред суд

iPortal - 09.08.2020

Братот на лидерот на СДСМ, Вице Заев, преку писмена реакција до јавноста ги демантира денешните обвинувања од ВМРО-ДПМНЕ. „По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам го ...

Вице Заев: ВМРО-ДПМНЕ ако има докази нека ги даде на институциите, а јас ќе барам да докажат пред суд

Скопје1 - 09.08.2020

На прашањата од ВМРО ДПМНЕ одговор од Вице Заев. Во дописот до медиумите ги повикува ВМРО ДПМНЕ ако има докази за она што го тврдат тогаш да ги пријават во обвинителство. -Јас сум подготвен да одговарам, вели Вице Заев во реакцијата.

Вице Заев ќе го тужи ВМРО-ДПМНЕ за клеветење

Независен - 09.08.2020

Вице Заев, брат на лидерот на СДСМ, ги повика ВМРТО-ДПМНЕ ако имаат докази за тоа што фо тврдат да ги однесат во обвинителството, а ако не, како што е сигурен, ќе одговараат за лагите и нападите, практично најавувајќи дека ќе им покрене тужба.

ВМРО-ДПМНЕ прашува дали Вице Заев стои зад пожарот на возилата, тој демантира и бара докази за обвинувањата

360 степени - 09.08.2020

ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение прашува дали Вице Заев стои позади пожарот во кој утринава изгоре еден автомобил во Ново Лисиче и други два беа помалку оштетени. Тој пак возврати дека преку прашалната форма „дали“ нема да бидат амстерани за обвинувањата ...

Вице Заев кон ВМРО-ДПМНЕ: Далеку сте од етиката и со аматеризам доуништувате се што останало во вашите редови!

Либертас - 09.08.2020

Братот на Зоран Заев, Вице Заев реагираше на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ, во кое од партијата прашуваат дали тој е нарачател на палењето на возила во Скопје. „По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и ...

Вице Заев реагира: Aко не е лага тоа што го тврдат, тогаш секој доказ или сомнеж да го пријават во ОЈО…

Нетпрес - 09.08.2020

По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам го доуништиваат она што останало во нивните редови, се вели во реакцијата на Вице Заев на денешното соопштение од партијата, ...

Вице Заев: ВМРО-ДПМНЕ ако има докази нека ги даде на институциите, а јас ќе барам да докажат пред суд

Граѓански збор - 09.08.2020

Братот на лидерот на СДСМ, Вице Заев, преку писмена реакција до јавноста ги демантира денешните обвинувања од ВМРО-ДПМНЕ. „По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ покажува колку се далеку од етиката, професионалноста и моралот и како со невиден аматеризам го ...