TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ИМА ЛИ ДЕНЕС БАБИ И ДЕДОВЦИ ШТО ЧУВААТ ВНУЦИ? Милениумците се жалат на своите родители (ВИДЕО)

+инфо - 18.09.2023

Родители кои се сега на возраст меѓу 30 и 40 години се жалат дека нивните родители не се многу заинтересирани за чување на внуците. Дали се согласувате дека денешните баби и дедовци се далеку од поранешните? Прашајте го секој припадник на ...

Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

MakPress - 18.09.2023

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 - 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 - 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор.

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Независен - 18.09.2023

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 – 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 – 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор.

Младите се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Курир - 18.09.2023

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 – 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 – 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор.

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

24Инфо - 18.09.2023

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 – 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 – 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор.

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Канал5 - 18.09.2023

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 - 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 - 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор.

Младите се жалат дека сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Нетпрес - 18.09.2023

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 – 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 – 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор.

Младите се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Вистина.мк - 18.09.2023

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 – 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 – 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор.

Бабите и дедовците веќе не ги чуваат внуците, се жалат „милениумските“ деца

ММС - 18.09.2023

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 – 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 – 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор.