TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Независен - 07.04.2021

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа, се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента ...

Париз воведува 5G мрежа

Lider - 07.04.2021

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа, се пофали градоначалничката на Париз, Идалго. Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена ...

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Опсервер - 07.04.2021

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа , се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена ...

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Либертас - 07.04.2021

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа , се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена ...

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Телефони.мк - 07.04.2021

Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во ...

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Фактор - 07.04.2021

Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во ...

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Бизнис Вести - 07.04.2021

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа, се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента ...

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Локално - 07.04.2021

Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во ...