TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВРЕМЕНСКИ НЕПРИЛИКИ- Наскоро доаѓа познатиот Ел Нињо, драстично ќе го промени времето во големи делови од светот

Во Центар - 08.06.2023

Ел Нињо предизвикува проблеми за производството на пченица во Австралија, вториот најголем извозник на жито во светот Ел Нињо веќе е најавен на производителите на храна во Азија со високи температури и суша кои би можеле да ги намалат посевите, ...

Завршуваат трите години на Ла Ниња – Ел Нињо СЕ ЗАСИЛУВА: Што значи тоа за времето?

Вечер Прес - 07.06.2023

Метеоролозите најавуваат враќање на Ел Нињо во наредните месеци, што ќе значи топло и суво време низ Азија и Австралија и повеќе врнежи на југот на САД и јужноамериканскиот континент. Severe Weather објави детална анализа за тоа како настанува Ел ...

Привршуваат три години Ла Ниња, Ел Нињо забрзано засилува. Што значи тоа за времето?

Кумановски м. - 08.06.2023

Метеоролозите најавуваат враќање на Ел Нињо во наредните месеци, што ќе значи топло и суво време низ Азија и Австралија и повеќе врнежи на југот на САД и јужноамериканскиот континент. Severe Weather објави детална анализа за тоа како настанува Ел ...