TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Француски стогодишник прекинува со работа во општината по 74 години служба

Курир - 18.02.2020

Највозрасниот човек во Франција на изборна функција, 100-годишниот општински советник од селото Гран Шезо одлучи да не се јавува на локалните избори во март. Стогодишникот Луи Дони „ќе се повлече по 74 години и 11 месеци служба во општината“ изјави ...

Француски стогодишник прекинува со работа во општината по 74 години служба

Сител - 18.02.2020

Највозрасниот човек во Франција на изборна функција, 100-годишниот општински советник од селото Гран Шезо одлучи да не се јавува на локалните избори во март. Стогодишникот Луи Дони „ќе се повлече по 74 години и 11 месеци служба во општината“ изјави ...

Француски стогодишник прекинува со работа во општината по 74 години служба

Опсервер - 18.02.2020

– Највозрасниот човек во Франција на изборна функција, 100-годишниот општински советник од селото Гран Шезо одлучи да не се јавува на локалните избори во март. Стогодишникот Луи Дони „ќе се повлече по 74 години и 11 месеци служба во општината“ ...

Француски стогодишник прекинува со работа во општината по 74 години служба

Либертас - 18.02.2020

Највозрасниот човек во Франција на изборна функција, 100-годишниот општински советник од селото Гран Шезо одлучи да не се јавува на локалните избори во март. Стогодишникот Луи Дони „ќе се повлече по 74 години и 11 месеци служба во општината“ изјави ...

Највозрасниот човек во Франција на изборна функција по 74 години заминува во пензија

Слободен Печат - 18.02.2020

Дони за првпат бил избран во април 1945 година. Добил 13 последователни мандати во општинскиот совет. Највозрасниот човек во Франција на изборна функција, 100-годишниот општински советник од селото Гран Шезо одлучи да не се јавува на локалните ...

Француски стогодишник прекинува со работа во општината по 74 години служба

24Инфо - 18.02.2020

Највозрасниот човек во Франција на изборна функција, 100-годишниот општински советник од селото Гран Шезо одлучи да не се јавува на локалните избори во март. Стогодишникот Луи Дони „ќе се повлече по 74 години и 11 месеци служба во општината” изјави ...

Стогодишникот Луи Дони прекина со работа по 74 години

Факултети - 18.02.2020

Највозрасниот човек во Франција на изборна функција, 100-годишниот општински советник од селото Гран Шезо, одлучи да не се јавува на локалните избори во март. Стогодишникот Луи Дони ќе се повлече по 74 години и 11 месеци служба во општината, изјави ...

Француски стогодишник прекинува со работа во општината по 74 години служба

А1 On - 18.02.2020

Највозрасниот човек во Франција на изборна функција, 100-годишниот општински советник од селото Гран Шезо одлучи да не се јавува на локалните избори во март. Стогодишникот Луи Дони „ќе се повлече по 74 години и 11 месеци служба во општината“ изјави ...

Француски стогодишник прекинува со работа во општината по 74 години служба

MakPress - 18.02.2020

Највозрасниот човек во Франција на изборна функција, 100-годишниот општински советник од селото Гран Шезо одлучи да не се јавува на локалните избори во март. Стогодишникот Луи Дони „ќе се повлече по 74 години и 11 месеци служба во општината“ изјави ...