TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Твитер со нова функција преку која корисниците ќе можат да наплаќаат за содржина

Радио МОФ - 26.02.2021

Социјалната мрежа Твитер соопшти дека ќе овозможи нова услуга „Супер следење“ (Super Follow), преку која корисниците ќе може да наплаќаат за пристап до ексклузивни содржини. Новата функција ќе биде достапна подоцна оваа година, а одлуката доаѓа ...

Од претплата на корисник до групи, Twitter најави куп промени

IT.mk - 26.02.2021

Twitter најави многу промени кои треба да ја направат платформата значително попрофитабилна во иднина. Целта на овие промени е микро-блогот да ја удвои својата заработка до 2023 година. „Super Follow“ е прв „производ“ од Twitter за кој корисниците ...

Twitter доби Super Follows и Communities функции

Порта - 26.02.2021

Twitter додаде две нови функции на својата платформа. Првата е Super Follows, и тоа е прва премиум функција на компанијата. Друга карактеристика е Communities. Super Follows им овозможува на корисниците да им наплатуваат на своите следбеници за ...

Twitter најави големи промени - Ќе има наплата за содржини

Телефони.мк - 26.02.2021

Twitter сака во иднина да го зголеми бројот на корисници и да ги зголеми своите приходи. За таа цел мора да има промени, кои се најавени од страна на компанијата, што ќе означува и наплата на содржини.

Твитер добива нови функции: Пристигнуваат Super Follows и Communities

Кумановски м. - 26.02.2021

Твитер додаде две нови функции на својата платформа. Првата е Super Follows, и тоа е прва премиум функција на компанијата. Друга нова функција е Communities. Super Follows им овозможува на корисниците да им наплатуваат на своите следбеници за ...